Τα πρώτα τρεξίματα για τα κορίτσια με πολλά χαμόγελα

Ξεκίνησε στο γήπεδο Ριζαριού με πολλά χαμόγελα η έναρξη των προπονήσεων των ομάδων γυναικών των Τρικάλων και των Νέων ενόψει Α και Β Εθνικής αντίστοιχα. Το Τρικαλινό γυναικείο ποδόσφαιρο θα εκπροσωπηθεί σε κάτι μοναδικό τη νέα σεζόν, στις δύο πρώτες Εθνικές κατηγορίες από τον ίδιο σύλλογο, δείγμα του τι έχει γίνει τα τελευταία χρόνια σε αυτή την ομάδα για να συμβεί αυτό που προαναφέραμε.

Ο προπονητής  Γ.Λουλές μαζί με τον συνεργάτη του Στ. Καλότυχο καθώς και  τον προπονητή τερματοφυλάκων Ηλία Αναστασόπουλο ανέλυσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας που θα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις (κάποιες μέρες και διπλές) και στη συνέχεια έκαναν την πρώτη προπόνηση.

Για τον Α Ο Τρίκαλα 2011 παρούσες ήταν οι Χαρακοπούλου, Χύμα, Τροχούτσου, Γεραγόρη, Τσιάρα, Τσούνη, Σακελλάρη, Τσακνάκη, Αλεξίου, Μπαρμπόσα.

Τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν και οι Βαΐτση, Σέντερλουντ, Μαθιουδάκη, Τσιάντα, Σπυροπούλου.


Παρελθόν αποτελούν οι Έιερς και Σάλομον που ολοκλήρωσαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές και η Ντόκου που μετακόμισε για επαγγελματικούς λόγους.
Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφές που έχουν προγραμματισθεί από τον προπονητή και την διοίκηση.


Για τις Νέες παρούσες ήταν οι Δραγούτσου, Σταμούλη, Πιπερά, Ακρίβου, Σαρρη, Τσόγια, Πρεβέντα, Κωφού, Τζιώρα, Στεργιούλη, Γεωργούλα, Κωστοπούλου, Τσόγκα, Μπουκουβάλα.


Η Πλακιά απουσίαζε στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων και θα ενσωματωθεί στην πορεία μαζί με τις Ευαγγελάκου, Μπέου.
Απούσα επΊσης η μεγάλη άτυχη του ημιτελικού του φάιναλ φορ του κυπέλλου Κωνσταντίνα Καραλή, η οποία  υποβλήθηκε σε χειρουργική αποκατάσταση ρήξης πρόσθιου χιαστού.
Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν και οι μεταγραφικές προσθήκες για τις Νέες.
Ενώ  μπορεί να υπάρξουν και κάποιες μετακινήσεις παικτριών μεταξύ των δύο ομάδων.