ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ/ Διεθνείς επιτυχίες αθλητών του ΣΟΑ Τρικάλων

Σπουδαίες διακρίσεις για τον ΣΟΑΤ στο Διεθνές Πρωτάθλημα G1 Θεσσαλονίκης που κατέκτησε 1 Χρυσο,1 Χάλκινο και μια 5η θέση.Στο δυνατότερο και καλύτερο τουρνουά που έγινε στην Ελλάδα,το 5th Open G1-A class Taekwondo Tournament of Thessaloniki,συμμετείχαν 1450!!! αθλητές από 57 χώρες και με εθνικές ομάδες,αφου το πρωτάθλημα ήταν βαθμολογούμενο.Στο παλατάκι του Παοκ,στις 16-18/01/2015 το πρωτάθλημα διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία σε 8 τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και ηλεκτρονικές κάσκες και φανταστικούς αγώνες-διαφήμηση για το Ταεκβοντό.

3

ΧΡΥΣΟγια τον Σικοβέλα,ΧΑΛΚΙΝΟ για την Τζέλη και 5η θέση για τον Γκίσιο ο απολογισμός για τον ΣΟΑΤ σε σύνολο 10 αθλητων του.Συμμετείχαν επίσης χωρίς να διακιθούν αλλα με πολύ καλή απόδοση για τους περισσότερους οι:Βαργιάμης,Παϊταρίδου,Κυριάκος,Ξανθόπουλος,Τζέλη Φ.,Αλεξίου,Ζαφειρόπουλος.

Ο Σικοβέλας κερδίζοντας 5 αγώνες με φανταστική απόδοση δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους αντιπάλους του και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Τζέλη παίζοντας από τον πρώτο αγώνα της με διάστρεμα έσφιξε τα δόντια και κέρδισε 3 αγώνες κάνοντας υπέρβαση και ρισκάροντας.Δεν άντεξε στον ημιτελικό δυστυχώς με τη αθλήτρια Σερβία και κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο που είναι μεγάλη επιτυχία.

2

Ο Γκίσιος κάνοντας 3 νίκες στον κρίσιμο αγώνα για τα μετάλλια έχασε για 1 πόντο (4-3) αφήνοντας τις καλύτερες και ελπιδοφόρες υποσχέσεις.

Για μια ακόμη φορά,σε μία μεγάλη διοργάνωση οι αθλητές του  ΣΟΑΤ,απέδειξαν ότι έχουν την ποιότητα που απέκτησαν με την σκληρή και μεθοδική δουλειά που γίνεται στο Σύλλογο,τον μοναδικό Ταεκβοντό της πόλης μας που δίνει το παρόν σε όλες τις διοργανώσεις με μεγάλες επιτυχίες.

Το ΔΣ και οι προπονητές του Συλλόγου συχγαίρουν τους αθλητές,τους εύχονται επιτυχίες σε όλους τους τομείς στη ζωή τους και τους υπόσχονται ότι θα βρίσκονται δίπλα τους δίνοντας τα πάντα στον συναρπαστικο δρόμο της αθλητικής τους πορείας.