Τέλος ο Αμανατίδης από τα Τρίκαλα

Μετά τους παίκτες του βασικού κορμού που φεύγουν ένας ένας για άλλες ομάδες,παρελθόν από τον ΑΟ Τρίκαλα και ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης. Η δήλωσή του στο Fl News.

Ο Περικλής Αμανατίδης δεν συνεχίσει στον ΑΟΤ. Ο Μακεδόνας τεχνικός δεν συμφώνησε με τη νέα διοίκηση των Θεσσαλών, παρά την τρομερή πορεία της ομάδας στον δεύτερο γύρο της Football League που ολοκληρώθηκε. Το κλίμα άλλωστε που είχε διαμορφωθεί αυτό ήταν, ότι τα Τρίκαλα θα πορευτούν με χαμηλότερο μπάτζετ και ότι ήταν πιθανό να οδηγηθούν σε λύση άλλου προπονητή.

Μάλιστα με δήλωσή του στο Fl News ανέφερε τα εξής: «Αυτή τη φορά θα μιλήσω στον κόσμο της ομάδας. Τον ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και για το αλάνθαστο κριτήριο που έχει πάντα η πλειοψηφία. Αυτό το κριτήριο που αναγνώρισε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και τι ποδόσφαιρο έπαιξε.

Οι αριθμοί στο ποδόσφαιρο είναι αδιάψευστοι μάρτυερες. Δυστυχώς η ομάδας μας δεν έπεισε τη νέα διοίκηση του ΑΟΤ. Βλέπω ότι οι αντίπαλοι αναγνώρισαν την αξία τους με πράξεις. Όσον αφορά το άτομό μου, εύχομαι κάποιοι να ξεπεράσουν τα ρεκόρ που δημιουργήσαμε με την ομάδα, γιατί τότε απλά ο ΑΟΤ θα είναι στη Super League, κάτι που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου».

Το διάστημα που εργάστηκε στον πάγκο των «κυανέρυθρων» ο 47χρονος τεχνικός, μέτρησε 14 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.