Τέλος σεζόν στον ΑΟΤ-Αναμένεται η κατηγορία και ανάλογα ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 8/5 οι προπονήσεις των παικτών του Α Ο Τρίκαλα και η σεζόν τελείωσε και τυπικά όσο αφορά το αγωνιστικό και προπονητικό κομμάτι.  

Απομένει να τακτοποιηθούν οι παίκτες για να κλείσει και οικονομικά χωρίς θέματα η χρονιά καθώς υπάρχει μπροστά και το δεύτερο στάδιο επιτήρησης και οι διοικούντες περιμένουν και την τελική μορφή που θα έχουν οι κατηγορίες. Άπαντες είναι σε αναμονή στο θέμα αυτό για να μάθουν αν η ομάδα θα είναι στην φουτμπολ λιγκ ή στην Σούπερ Λιγκ 2 αν οι ομάδες της νέας κατηγορίας είναι 14 τελικά.

Ανάλογα την κατηγορία, θα ακολουθήσει ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πρώτα απ΄ όλα το θέμα προπονητή και τεχνικού επιτελείου, όπου δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Σίτσας να παραμείνει ως συνεργάτης του νέου τεχνικού .

Κατόπιν υπάρχει το ζήτημα του έμψυχου δυναμικού. Όλα τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν σε ποιους θα γίνει πρόταση να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο αλλά και τις μεταγραφικές ενισχύσεις. Είναι ευνόητο ότι άλλες μεταγραφές θα γίνουν αν η ομάδα πάει Σούπερ Λιγκ 2 και άλλες αν είναι στην φουτμπολ λιγκ. Θα παίξει ρόλο η κατηγορία που θα παίξει η ομάδα.

Αναμένεται να παραμείνει στην θέση του τεχνικού διευθυντή ο Νίκος Σαμολαδάς καθώς οι διοικούντες έχουν μείνει ευχαριστημένοι από το διάστημα της εργασίας του στην ομάδα των Τρικάλων.

Ενώ έχει ανακοινωθεί και η έναρξη δοκιμαστικών για την ομάδα Νέων από την Δευτέρα 13/5 έως και την Τετάρτη 15/5 (ώρα προπονήσεων 17:00) στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου. Οι δοκιμές αφορούν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2000-2001-2002-2003. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την Παρασκευή 10/5 επικοινωνώντας με τα γραφεία της ΠΑΕ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.2431 302822Στις δοκιμαστικές προπονήσεις  των Νέων αναμένεται να βρεθούν και οι Σίτσας-Σαμολαδάς .

Οι στόχοι  για τον Α Ο Τρίκαλα κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα χρειαστεί να είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι. Όχι μεγάλες κουβέντες και ελάχιστα πράγματα στο γήπεδο. Ο ΑΟΤ να γίνει ξανά μια κανονική ποδοσφαιρική ομάδα και οι φίλαθλοι να επιστρέψουν στο γήπεδο βλέποντας πράγματα που θα τους αρέσουν. Το υγιές περιβάλλον, το ελκυστικό , αληθινό ποδόσφαιρο, η διάθεση όλων, το πάθος για αγωνιστική προσφορά στα γήπεδα, η παράλληλη ανάπτυξη  για ανάδειξη και νέων παικτών , η οργάνωση, η εικόνα προς την Τρικαλινή κοινωνία με ενδιαφέρον και σεβασμό προς τον σύλλογο θα εκτιμηθεί από τον κόσμο. 

Οι φορείς , να στηρίξουν για την βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Το στάδιο έχει προβλήματα. Επιβάλλεται ανακατασκευή χλοοτάπητα , τοποθέτηση καθισμάτων , βελτίωση του βοηθητικού και όποιες άλλες εργασίες. Ακόμη και η εικόνα αυτού του σταδίου δεν είναι ελκυστική στους φιλάθλους.