Πέντε Τρικαλινοί στις νίκες της 4ης περιφέρειας κατά της 5ης περιφέρειας/ Δύο γκολ ο Λουκάς της ΑΕΤ

Κοινοποίηση στο Facebook
Κάντε Tweet στο Twitter

Ξεκίνησε χθες Τετάρτη (4/3) η β΄φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων παίδων και νέων. Οι ομάδες της 4ης περιφέρειας (Τρίκαλα, Λάρισα, Μαγνησία, Καρδίτσα και Πιερία) ξεκίνησαν με νίκες κόντρα στις ομάδες της 5ης περιφέρειας ( Ήπειρος,Άρτα,Θεσπρωτία,Κέρκυρα,Πρέβεζα, Λευκάδα.).

Οι Νέοι νίκησαν με 2-0 . Και τα δύο γκολ σημείωσε ο Λουκάς της ΑΕΤ (φωτό). Στην ομάδα των νέων έπαιξαν επίσης βασικοί ο τερματοφύλακας Βουτσελάς της ΑΕΤ ο οποίος ήταν και αρχηγός και ο Τσιμπούκας της Δήμητρας.
Οι παίδες κέρδισαν και αυτοί με 2-1. Σε αυτή την ομάδα έπαιξε ο Κοθράς των Σαραγίων και ο Νικλητσιώτης της Δήμητρας. Οι αγώνες έγιναν στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας.
Ρεπό είχε η 6η περιφέρεια.Στην 2η αγωνιστική στις 11/3 η 4η περιφέρεια θα έχει ρεπό και στην 3η αγωνιστική στις 18/3 θα παίξουν στη Λαμία με την 6η περιφέρεια (Βοιωτία,Εύβοια,Ευρυτανία,Φθιώτιδα,Φωκίδα).

i-sd