Με τέσσερις βασικές απουσίες ο Πλατανιάς στα Τρίκαλα

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά για τον ερχόμενο αγώνα στα Τρίκαλα  είναι η εξής:

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον η προετοιμασία του Πλατανιά, ο οποίος έχει μπροστά του ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League, αντιμετωπίζει το Σάββατο (16/3, 15:30) στα Τρίκαλα την τοπική ομάδα.

Η ομάδα μας έδωσε μέσα σε ένα δεκαήμερο τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, όπου κατάφερε να συγκεντρώσει επτά (στους εννέα) πόντους, πετυχαίνοντας δύο νίκες, ενώ είχε και μια ισοπαλία. Παράλληλα παρέμεινε αήττητη στο «σπίτι» της, όπως και στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Τίποτα όμως από ότι πέτυχε με πολύ κόπο σε εκείνα τα ματς, δεν θα έχει αξία αν δεν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, περνώντας με θετικό αποτέλεσμα και από τα Τρίκαλα.

Στο σημερινό πρόγραμμα, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ. Γιάννης Τάτσης έδωσε έμφαση στις ασκήσεις υποομαδικής και ομαδικής τακτικής. Από το πρόγραμμα απουσίαζε ο τραυματίας Κόρτσταμ, ενώ ατομικό ακολούθησαν ο Μπιανκόνι και ο Μποσέτι που ούτως ή άλλως έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα είναι εκτός αποστολής. Τιμωρημένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι και ο Στέλιος Ποζατζίδης.