Θέλουν Σούπερ Λιγκ 2 οι της Γ Εθνικής

Στο άκουσμα των δηλώσεων Βασιλειάδη ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2 από 12 να γίνουν 14 (Η ΕΠΟ θα αποφασίσει πλέον) , οι ομάδες οι πρωταθλήτριες της Γ Εθνικής ζητούν να καλύψουν αυτές τα κενά αντί των Τρικάλων και του Ηρακλή που τερμάτισαν στην 11η και 12η θέση της φουτμπολ λιγκ , μέσα από αγώνες μπαράζ. Ζητάνε δηλαδή να ανέβουν δύο κατηγορίες . 

Γίνονται αυτά τα πράγματα; Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για παράλογη απόφαση και για μεγάλη αδικία σε βάρος δύο ομάδων της φουτμπολ λιγκ . 

Διοικούντες, φορείς , βουλευτές και άνθρωποι του ποδοσφαίρου στα Τρίκαλα πρέπει να αποτρέψουν μια τέτοια περίπτωση για να μην αδικηθεί η ομάδα του Α Ο Τρίκαλα .

Στην Βέροια για παράδειγμα δημοσίευμα αναφέρει ότι:

…για να συμπληρωθεί ο αριθμός τα των 14 ομάδων στην S.L.2, θα πρέπει από την Γ΄ Εθνική να ανέλθουν δύο και αυτές θα προέλθουν από αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρώτων των οκτώ ομίλων.

Έλα όμως που οι περισσότερες από αυτές τις ομάδες έχουν σταματήσει τις προπονήσεις, πιστεύοντας ότι η αυλαία του πρωταθλήματος έχει πέσει. Οι άνθρωποι της Βέροιας ήταν προνοητικοί και οι παίκτες της συνεχίζουν τις προπονήσεις.

Έτσι θα περιμένουν μέχρι και αύριο 14/5, που ήταν βάσει του προγραμματισμού η τελευταία προπόνηση για την περίοδο που έληξε, περιμένοντας τυχόν εξελίξεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΟ, για την διεξαγωγή ή όχι αγώνων μπαράζ…

Στον Βόλο , άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι:

…για να κατευναστούν οι αντιδράσεις, το σενάριο να γίνουν μπαράζ ανάμεσα στους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής όλα δείχνουν ότι θα υλοποιηθεί και έχει συμφωνήσει σ’ αυτό και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και η ΕΠΟ, καθώς υπήρξε επικοινωνία με τον πρόεδρό της, κ. Γραμμένο, που έδειξε καθ’ όλα θετικός, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες.

Εφόσον δύο από τους πρωταθλητές θα ανέλθουν δύο κατηγορίες ουσιαστικά, καθώς θα παίξουν στη Super League 2, αδειάζουν δύο θέσεις στη νέα Football League. Για να καλυφθούν, θα γίνουν νέα μπαράζ ανάμεσα στους τέσσερις χαμένους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής και οι δύο απ’ αυτούς, που θα επικρατήσουν σ’ αυτούς τους αγώνες, θα αγωνιστούν του χρόνου στη νέα Football League.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν βούληση της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή και αναμένεται να αποφασιστούν επίσημα τα επόμενα 24ωρα, καθώς κανείς δεν ήθελε να πάει ένα χρόνο πίσω η αναδιάρθρωση.

Έτσι λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου, αν όλα τα παραπάνω ισχύσουν, θα πάρει μέρος σε μπαράζ ανόδου στη Super League 2, ενώ η Νίκη θα έχει μία δεύτερη “χρυσή” ευκαιρία να βρεθεί στη Football League…