Θλίψη για τον χαμό της Κικής Παυλίδου

Θρήνο και θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού ταεκβοντό, προκάλεσε ο θάνατος της Κυριακής (Κικής) Παυλίδου.
Το  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation, άφησε την τελευταία της πνοή, το πρωί της Τρίτης, σε ηλικία 49 ετών, νικημένη από την επάρατη νόσο.
Το 2021, εκλέχθηκε στο ΔΣ της ΕΛΟΤ (Έφορος Υλικού), ενώ ήταν και μέλος του ΔΣ της ΕΤΑΒΕ. Ήταν σύζυγος του προπονητή του ΑΓΣ Τρικάλων, Απόστολου Παλαύρα, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.
Το ΔΣ της ΕΛΟΤ και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ταεκβοντό της εύχεται καλό ταξίδι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.
Την αναγγελία του θανάτου της έκανε ο σύζυγός της Απόστολος Παλαύρας. Οι δύο τους ήταν ιδρυτές του ΑΓΣ ΤAEKWONDO ΤΡΙΚΑΛΩΝ.
“Έφυγε……για την γειτονιά των αγγέλων…. όπως έζησε σαν μαχήτρια μέχρι τον τελευταίο δευτερόλεπτο.
Καλό ταξίδι γλυκιά μου καλή αντάμωση. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες και μας δίδαξες” γράφει στη σελίδα του αποχαιρετώντας τη σύντροφο της ζωής του και μητέρα των δύο παιδιών τους.

Η Κική έχοντας μεγάλη αγάπη για την ποντιακή της καταγωγή ήταν ιδιαιτέρως δραστήρια και διετέλεσε και  μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Εύξεινου Λέσχης Τρικάλων.

Τα Θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.