Τιμητικά λόγια ο Λεοντικός Κηφισιάς για τα Τρίκαλα

Ιδιαίτερα θερμή και τιμητική ανακοίνωση εξέδωσε ο Λεοντικός Κηφισιάς μετά τον τελευταίο αγώνα με τις Νέες Τρικάλων στην Γ Εθνική για τον σύλλογο των Τρικάλων στο γυναικείο ποδόσφαιρο και για την φιλοξενία.  Αναλυτικά:

» Νέες Τρικάλων 3 – Λεοντικός Κηφισιάς 0: δεν χρειάζεται να γράψουμε για το αγωνιστικό μέρος του χθεσινού ματς. Οι Νέες των Τρικάλων (εφηβική ομάδα του Α Ο Τρίκαλα 2011 Γυναικείο Ποδόσφαιρο) έπαιξαν όπως έπαιξαν και στα υπόλοιπα 13 ματς του πρωταθλήματος (καθαρά και με πάθος) ,τιμώντας το άθλημα, την φανέλα τους και εμάς και επικράτησαν δίκαια με 3-0!!
Εκτός γηπέδου στα Τρίκαλα η διοίκηση της ομάδας ,οι παίκτριες και οι φίλαθλοι , μας υποδέχθηκαν σαν καλούς φίλους.
Κάλεσαν την ομάδα μας να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της πρώτης ομάδας των Τρικάλων με την Προοδευτική Περάματος.
Άνθρωποι της διοίκησης ήταν μαζί μας σε όλη την διάρκεια της παραμονής μας στο Εθν.Στάδιο Τρικάλων.
Οι φίλαθλοι απίστευτα φιλικοί με την ομάδα μας.
Άνθρωπος της γηπεδούχου μας οδήγησε στο γήπεδο ενώ πριν φρόντισε να μας οδηγήσει για ανεφοδιασμό με καφέ πριν το ματς (Athanasios Ziogas PhotoSazio σε ευχαριστούμε!!).
Μετά το ματς οι άνθρωποι των Τρικάλων ,κέρασαν όλη την ομάδα μας (συνοδούς ,παίκτριες και προπονητές ) φαγητό και αναψυκτικά και μας κάλεσαν να συμμετάσχουμε στην γιορτή που είχαν οργανώσει για τις πρωταθλήτριες.
Το αποκορύφωμα ήταν κατά την αναχώρηση μας όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι (παίκτριες , προπονητές ,φίλαθλοι) συγκεντρώθηκαν και μας αποχαιρέτισαν με χειροκροτήματα και επευφημίες!!
Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια και ελπίζουμε κάποια στιγμή,στο κοντινό μέλλον να καλέσουμε την ομάδα των Τρικάλων να την φιλοξενήσουμε για να γιορτάσουμε την δική μας άνοδο τόσο ζέστα και όμορφα όπως μας υποδέχθηκαν εκείνοι!!
Η όποια λογική απογοήτευση υπήρχε για την μη επίτευξη της ανόδου εξανεμίστηκε από αυτούς τους ανθρώπους που σέβονται και τιμούν τους αντιπάλους τους!!
Αυτό το ποδόσφαιρο είναι αυτό που ονειρευόμαστε!!
Το ποδόσφαιρο του Α Ο Τρίκαλα 2011 Γυναικείο Ποδόσφαιρο αλλά και το ποδόσφαιρο του
Ποδοσφαιρική Ακαδημία Καρδίτσας «Διγενής» ,
των Α.Ο.Γ. Πιερίδες Μούσες,
του Γυναικείο Ποδόσφαιρο «ΑΘΗΝΑ»Ζωγράφου Ιλισίων Γουδή ,
του Γυναικεία Ομάδα Α.Ο Τραχώνων Αλίμου ,
του Ιάσων Γυναικείο,
του Παμπαιανικός – Γυναικείο και του Α.Ο. Περσέας Σύρου
Φίλοι μας σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας!! Ας συνεχίσουμε όλοι για τον ίδιο σκόπο!! Ένα άλλο ποδόσφαιρο !!