Με την Εθνική παμπαίδων ο Πετσιάς της Άμιλλας Τρικάλων

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (20/7) η αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων, προκειμένου να συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα (24-28/7).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον ίδιο όμιλο με Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ρουμανία με στόχο την πρόκριση στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το εισιτήριο θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση στη διοργάνωση. Πριν την έναρξη του Βαλκανικού Πρωταθλήματος, η Εθνική ομάδα θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την οικοδέσποινα Τουρκία στις 21 και 22 Ιουλίου.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μπακοδήμος και οι συνεργάτες του Παναγιώτης Γεωργούντζος, Παναγιώτης Τσότρας επέλεξαν τους 12 αθλητές που ταξίδεψαν στην Κωνσταντινούπολη. Αναλυτικά:
Πασαδόροι: Απόστολος Πετσιάς (ΣΦΑΑ Άμιλλα Τρικάλων), Νίκος Χριστόπουλος (Απόλλων Πατρών).
Ακραίοι: Βασίλης Σερεμέτης (Παναθηναϊκός), Σέργιος Στρίκκα (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Τοκαμάνης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Νίκος Καούνης (ΠΟΚ Έσπερος).
Κεντρικοί: Δημήτρης Θεοδόσης (ΑΕΚ), Γιώργος Μαρσέλλος (Νέοι Βύρωνος), Αλέξανδρος Σγουρός (ΠΟΚ Έσπερος).
Διαγώνιοι: Αλέξανδρος Νανόπουλος (Παμβοχαϊκός), Ευστράτιος Καναγκίνης (ΑΣ Λαυρίου).
Λίμπερο: Νανόπουλος Ηλίας (Παμβοχαϊκός).
Αρχηγός αποστολής είναι ο ταμίας της Ομοσπονδίας Τάκης Καβαλιεράκης, ενώ το τεχνικό τιμ συμπληρώνει ο φυσιοθεραπευτής Απόστολος Διαμαντής.