Με την Εθνική στο Πανευρωπαϊκό ο Απόστολος Μπακατσής του ΑΓΣ ΤAEKWONDO ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Μεγάλη επιτυχία για τον  ΑΓΣ ΤAEKWONDO ΤΡΙΚΑΛΩΝ και τον ταλαντούχο αθλητή Απόστολο Μπακατσή , ο οποίος θα συμμετάσχει με την Εθνική ομάδα στο  πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων(cadets) που θα διεξαχθεί στην marina d’oro της Ισπανίας.

Ο αθλητής θα ενσωματωθεί αύριο Τρίτη 27/11   με τα υπόλοιπα μέλη που αποτελούν την εθνική μας ομάδα και θα αγωνιστεί στην κατηγορία -49 κιλών.

Είχε προηγηθεί η πρόκριση στο sindielfingen της Γερμανίας όπου πήρε και το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία διεξήχθη όλο το διάστημα από τον προπονητή του συλλόγου του Αποστόλη Παλαύρα  και ευχόμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης την προηγούμενο μήνα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές πρωτάθλημα με την ονομασία G1 GREECE OPEN που διοργάνωσε η χώρα μας.

Τον αθλητή θα συνοδεύσει στην Ισπανία, ο προπονητής του Απόστολος Παλαύρας.

Επιτυχίες και στο Πανελλήνιο κύπελλο

Στην συνεχή δράση του συλλόγου προηγήθηκε το πανελλήνιο κύπελλο όπου ο Ευθύμης Παλαύρας κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία ανδρών -58 κιλών και τρίτη θέση στους εφήβους στην κατηγορία -55 κιλων και ο Κωνσταντίνος Σιούτας   την πέμπτη θέση δίνοντας τέσσερις αγώνες .

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν στους αγώνες  και οι Χρύσα Μάστορα, Γιώργος Τσικρικάς, Νίκος Τραπότσης, Αναστάσης Μαλακασιώτης, Βασίλης Γιώτης, Μαριλίνα Βασιλάκου, Θάνος Καρανάσιος. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους.