Τρία μετάλλια ο ΑΣΕΤ στα Νικητήρια 2018

Με επιτυχίες άνοιξε η αγωνιστική χρονιά για το σύλλογο κολύμβησης  Α.Σ.Ε.Τ.

Λόγω και της ανακαίνισης του κολυμβητηρίου η  αγωνιστική χρονιά άνοιξε πολύ αργά, δεν πτοηθήκαμε και δείξαμε τη δουλειά και το πάθος που μας χαρακτηρίζει για το άθλημα της κολύμβησης. Ξεκινήσαμε αρχές Νοεμβρίου στο κολυμβητήριο της πόλης μας τις προπονήσεις αλλά πολύ πριν είχαμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας σε κολυμβητήρια γειτονικών πόλεων. Σε αυτό το σημείο οφείλουμε ως σύλλογος να ευχαριστήσουμε τα σωματεία της Λάρισας, της Καρδίτσας, και του Βόλου, που φιλοξένησαν τους αθλητές για να ανταπεξέλθουν στις προπονήσεις και τον Δήμο μας επίσης, για την ανακαίνιση που γίνεται φέτος στο κολυμβητήριο της πόλης μας.

Για να επιστρέψουμε όμως στα αγωνιστικά δρώμενα τους του συλλόγου μας, συμμετείχαμε στην πρώτη επίσημη διασυλλογική ημερίδα αγωνιστικών στα 8Α Νικητήρια 2018 που έγιναν στο Βόλο στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας 50m. O αθλητής μας της αγωνιστικής Καπαρτζιάνης Άγγελος στην κατηγορία πανπαίδων Α΄, κατέκτησε 3 (τρία) μετάλλια. Δύο χάλκινα και ένα αργυρό. Οι αγώνες ήταν πολύ πετυχημένοι από τους διοργανωτές στις 20 , 21 Ιανουαρίου 2018 η Νίκη Βόλου για 8η συνεχή χρονιά. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα αγωνίσματα που πήρε μέρος ο αθλητής μας Καπαρτζιάνης Άγγελος

1) 200m ελεύθερο 2oς με χρόνο 2΄20΄΄15, 100m ελεύθερο 3ος με χρόνο 1΄04΄΄ 07, και 400m μέτρα ελεύθερο 3oς με χρόνο 4΄54΄΄39.

Οι χρόνοι που πέτυχε ο αθλητής μας σε αυτούς τους αγώνες και σε άλλες ημερίδες ορίων που έγιναν στη Λάρισα του επιτρέπουν να συμμετάσχει στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών που θα γίνουν φέτος στις 9 και 11 Φεβρουαρίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Στους ίδιους αγώνες ο αδελφός του Αγγέλου Βασίλης Καπαρτζιάνης ο οποίος από φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης, ο οποίος φέτος έκανε την υπέρβαση γιατίί μετακόμισε στο Βόλο αφού πηγαίνει σχολείο εκεί και παίρνει μέρος στις προπονήσεις μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Μαντά για να είναι η προετοιμασία του πιο ολοκληρωμένη.

Κατέκτησε και αυτός τρία μετάλλια, δύο χρυσά και ένα αργυρό, 2 χρυσά στα 50m και 100 πρόσθιο και ένα αργυρό στα 200m πρόσθιο στην κατηγορία παίδων.

Επίσης ο ίδιος αθλητής συμμετείχε ως μέλος της προεθνικής ομάδας που είναι στους διεθνείς αγώνες «Απόστολος Παύλος» που έγιναν στην Καβάλα στις 26-28 Ιανουαρίου 2018, κατακτώντας άλλα δύο χρυσά μετάλλια στα 50m και 100m πρόσθιο στην κατηγορία του.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για να γνωρίσουν τα αρχάρια παιδιά το άθλημα της κολύμβησης μέσω του συλλόγου μας Α.Σ.Ε.Τ.

Για πληροφορίες τηλέφωνα 24310 28861 /  697 304 2562 /

Email:  aset@hol-gr            site:www.aset.gr