Τρία μετάλλια ο ΑΣΕΤ στο κύπελλο ΝΟΒΑ/ Εγγραφές για νέα παιδιά

Καθώς η αγωνιστική χρονιά βάσει του καλεντάρι της κολύμβησης οδεύει προς το τέλος της, ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. δεν σταματάει να παίρνει μέρος σε αγώνες τόσο στην αγωνιστική όσο και στην προαγωνιστική  κατηγορία αφήνοντας το στίγμα του.

Έτσι λοιπόν από τις 11-13 Μαΐου 2018 συμμετείχαμε στους αγώνες « 1ο κύπελλο Ν.Ο.Β.Α.»  στην αγωνιστική κατηγορία. Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Βόλο στο ανοιχτό κολυμβητήριο 50m στην Νέα Δημητριάδα  και συμμετείχαν αθλητές από τη Θεσσαλία την βόρεια και νότια Ελλάδα. Συμμετείχαμε με τον αθλητή της αγωνιστικής στην κατηγορία παμπαίδων Α΄ Καπαρτζιάννη Άγγελο ο οποίος κατάφερε να κατακτήσει 3 μετάλλια , 1 χρυσό και 2 αργυρά, αφήνοντας υποσχέσεις για το επερχόμενο πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει πάλι στο Βόλο τον Ιούλιο με στόχο να πραγματοποιήσει μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • 200m ελεύθερο 1ος
  • 100m ελεύθερο 2ος
  • 50m ελεύθερο 2ος

Στους ίδιους αγώνες αγωνίστηκε και ο αδελφός του Άγγελου  Βασίλης Καπαρτζιάνης με τα χρώματα του Α.Ν.Ο. Αργυρούπολης κατακτώντας και αυτός τρία μετάλλια .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • 50m πρόσθιο 1ος
  • 100m πρόσθιο 1ος
  • 200m μικτή ατομική 1ος

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώνουμε τους γονείς ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για τη μικρή και τη μεγάλη πισίνα, για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Μια καλή επιλογή για τους γονείς είναι ο σύλλογός μας Α.Σ.Ε.Τ. ο οποίος έχει στόχους, επιτυχίες και εμπειρία τα τελευταία 20 χρόνια. Μέσω του συλλόγου μας τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη πισίνα μπορούν τα παιδιά να διδαχθούν το άθλημα της κολύμβησης χρησιμοποιώντας πολλά παιχνίδια και τσουλίθρες.

Για πληροφορίες καθημερινά στα τηλ. 24310-28861, 6973042562. site: www.aset.gr / e-mail: aset@hol.gr / facebook: katsiambas Dimitrios.