Τρία μετάλλια ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ Τρικάλων στο Πανελλήνιο Κ16

Διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου στην Θεσσαλονίκη ο 2ος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στίβου της κατηγορίας Κ16. Οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από υψηλές θερμοκρασίες που δυσκόλευαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Ο ΓΑΣ Τρικάλων ΄΄Ο ΖΕΥΣ΄΄ συμμετείχε στους αγώνες με τέσσερες αθλητές και κατέκτησαν συνολικά τρία μετάλλια ( δύο αργυρά και ένα χάλκινο).

Συγκεκριμένα:  Ο Μπίζιος Χρήστος πέτυχε ατομικά ρεκόρ τόσο στην σφυροβολία με επίδοση 55,27 μέτρα, όσο και στην σφαιροβολία  με επίδοση 13,27 μέτρα και κατέκτησε τα δύο αργυρά μετάλλια.

Ο Μπαλντούνας Ελευθέριος στον ακοντισμό σημείωσε επίδοση 40,32 μέτρα και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο ίδιος αθλητής έλαβε μέρος και στα 200 μέτρα με εμπόδια και σημείωσε χρόνο 28΄΄75 και κατέλαβε την τέταρτη θέση.

Ο Φιλίππου Αχιλλέας παρότι είναι μόλις δεκατριών ετών, στην σφυροβολία κατετάγη πέμπτος με επίδοση 36,61 μέτρα.

Η Λιούρα Αικατερίνη έλαβε μέρος στα 200 μέτρα με εμπόδια και σημείωσε επίδοση 33΄΄23 καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο Μπίζιος Χρήστος όσο και ο Μπαλντούνας Λευτέρης ακολουθούν το δρόμο των γονέων τους, που ήταν αθλητές με Πανελλήνιες νίκες.

Επόμενοι αγώνες είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Κ20 που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Ιουλίου, όπου ο ΓΑΣ ΖΕΥΣ θα συμμετάσχει με εννέα αθλητές και αθλήτριες.