Τρίκαλα και όλες οι ομάδες της Α Εθνικής υπογράφουν επιστολή στην ΕΠΟ να μην ισχύσει αναδιάρθρωση στο γυναικείο

Οι ομάδες της Α’ Εθνικής έστειλαν επιστολή στις 14 Μαΐου 2020 προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ζητούν άμεση συνάντηση (ακόμα περιμένουν απάντηση πάντως…) και παράλληλα πάγωμα κάθε εξέλιξης αναφορικά με το… έκτρωμα της αναδιάρθρωσης.

Το a-sports.gr έχει στη διάθεση του την επιστολή, που συνυπογράφουν οι πάντες και τη δίνει στη δημοσιότητα. Αναλυτικά: «Προς: ΕΠΟ

Υπ΄’οψιν κου Ευάγγελου Γραμμένου

Κοιν.: Εκτελεστική Επιτροπή

Κοιν.: Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου                                                  13/5/2020

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Μέλη των επιτροπών,

Οι ομάδες του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Γυναικών 2019-20,επιθυμούν να σας ενημερώσουν για τις αποφάσεις που έλαβαν στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε παρουσία των εκπροσώπων τους, την Τρίτη 13/5/2020 με κεντρικό θέμα το Γυναικείο Ποδόσφαιρο και την αναβάθμισή του με βάση και τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις συνέπειες της πανδημίας.

Επιγραμματικά σας αναφέρουμε τις αποφάσεις μας:

  1. Σχηματισμός Επιτροπής που θα αντιπροσωπεύσει τις ομάδες στις όποιες συζητήσεις χρειαστεί να γίνουν με την ΕΠΟ.
  2. Εξουσιοδότηση της Επιτροπής των ομάδων να ζητήσει άμεσα συνάντηση με την Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ κου Ευάγγελου Γραμμένου με σκοπό την ανάπτυξη των θέσεων και των απόψεων των ομάδων που προέκυψαν μετά την τηλεδιάσκεψη όπως και αυτών που κατατέθηκαν με την από 6/5/2020 επιστολή των ομάδων.
  3. Λόγω των κυβερνητικών περιοριστικών μέτρων που δεν επιτρέπουν τον άμεσο ορισμό και την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης, αιτούμαστε την αναστολή όλων των αποφάσεων της ΕΠΟ σχετικές με το Γυναικείο Ποδόσφαιρο, εκτός της απόφασης για την επικύρωση των βαθμολογιών(εφόσον υπάρχει πίεση χρόνου από την UEFA) και αυτήν της τυπικής επικύρωσης της απόφασης για αναδιάρθρωση χωρίς όμως να υπάρξει και η επικύρωση κάποιου συγκεκριμένου πλάνου, το οποίο θα είναι και ένα από τα βασικά θέματα αυτής της συνάντησης.

Εκ μέρους των ομάδων της Α’ Εθνικής Γυναικών του πρωταθλήματος 2019-2020, Τα Σωματεία & οι Υπεύθυνοι των ομάδων

ΑΒΑΝΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΑΕΛ

ΑΡΗΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008

ΟΦΗ

ΠΑΟΚ

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011