Τρίποντο στα χαρτιά η Φήκη

Τον ΑΟ Σελλάνων ήταν  να αντιμετωπίσει η Φήκη στην επανέναρξη της Γ Εθνικής την Κυριακή 11 Απριλίου. Η ομάδα όμως από το Προάστιο είναι από αυτές που δεν δήλωσε συμμετοχή   . Στο σάιτ της ΕΠΟ αναγράφεται ότι ο αγώνας ΑΟ Σελλάνων-ΠΟ Φήκης ματαιώθηκε.Πέντε ομάδες αποχώρησαν από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής .Πρόκειται για τις  :

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος)
ΑΟ Σελλάνων (3ος όμιλος)
Οπούντιος Μαρτίνου (4ος όμιλος)
ΑΟ Παλαιόχωρας (10ος όμιλος)
Άρης Ρεθύμνου (10ος όμιλος)

Έτσι ματαιώθηκαν οι αγώνες

ΑΕ Αμπελοκήπων – Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου (1ος όμιλος)
ΑΟ Σελλάνων – ΠΟ Φήκης (3ος όμιλος)
Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΠΟ Αταλάντη (4ος όμιλος)
ΑΟ Δαμάστας – ΑΟ Παλαιόχωρας (10ος όμιλος)
Αναγέννηση Ιεράπετρας – Άρης Ρεθύμνου

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τη νέα προκήρυξη και την διαδικασία ανόδου:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., κατά την υπ΄ αριθμόν 1/05.04.2021 συνεδρίασή της, ενέκρινε την τροποποιημένη προκήρυξη του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και η μεγαλύτερη σε αριθμό ομάδων, πανελλήνιας εμβέλειας ποδοσφαιρική διοργάνωση, επανεκκινεί στις 11/04/2021, από το σημείο που διεκόπη.

Το πρωτάθλημα, στο οποίο συνεχίζουν τα 130 από τα 136 σωματεία που ξεκίνησαν κατά την έναρξή του το φθινόπωρο του 2020, θα διεξαχθεί σε έναν γύρο.

Για την άνοδο στη Football League θα γίνουν αγώνες μπαράζ ως εξής: θα σχηματιστούν με γεωγραφικά κριτήρια δύο όμιλοι των 5 ομάδων, Βορρά και Νότου, στους οποίους θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δέκα ομίλους της κανονικής διάρκειας. Οι όμιλοι αυτοί θα έχουν συνολικά τέσσερις αγωνιστικές και η κάθε ομάδα θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας αγώνες. Οι δύο πρώτες της τελικής κατάταξης των δύο ομίλων θα προαχθούν. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα δηλώσει ότι δεν επιθυμεί ή δε δύναται να συνεχίσει, τα αποτελέσματα των αγώνων που θα έχει δώσει θα παραμείνουν ισχυρά και από κει και πέρα θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις του ΚΑΠ.