Τρίτος Πανελληνιονίκης στην πίστα ο Νίκος Ζέγκλης

Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία τελείωσε το τριήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων, Κορασίδων, που έγινε στις 25,26, και 27 Απριλίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο Αθηνών , το παρόν έδωσαν 27 σωματεία με 102 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Ο Τρικαλινός ποδηλάτης Νίκος Ζέγκλης συμμετείχε σε δυο αγωνίσματα , Ομαδικό Πουρσουίτ και Πόντους  με την ομάδα του Γ.Σ. Σπαρτιατικού.

Με την ελάχιστη εμπειρία που είχε ως αθλητής  Πίστας, αφού το αγώνισμα του είναι ο δρόμος, κατάφερε μέσα από μια προετοιμασία που είχε προηγηθεί πριν το Πάσχα στην Αθήνα ,να κάνει την διαφορά με την ομάδα του στο ομαδικό Πουρσουιτ, και να επικρατήσουν άνετα στον μικρό τελικό κατακτώντας την 3η θέση .

Στον δεύτερο αγώνα του τελικού των Πόντων 60 στροφών και με συμμετοχή 17 αθλητών ο ποδηλάτης έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση και 9 στροφές πριν το τέλος να κάνει μια επίθεση να αποσπάται μόνος του από το κύριος πελοτον κρατώντας την διαφορά έως την γραμμή τερματισμού  δίνοντας του  έτσι την 3η θέση. Επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για το νεαρό Τρικαλινό πρωταθλητή  είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου τον Ιούλιο .

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.