«Τρομερός» Κώστας Νάκος για 4η σερί φορά πρωταθλητής Ελλάδας με ατομικό ρεκόρ (Video)

Δεν έχει αντίπαλο στα 400 εμπόδια τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, ο Κώστας Νάκος. Για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στο αγώνισμα. Ο πρωταθλητής του Γ Σ Τρικάλων, κατέρριψε μάλιστα και έναν μεγάλο στόχο που είχε να κάνει χρόνο κάτω από τα 51.00. Το κατάφερε, έκανε ατομικό ρεκόρ και μπορεί ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.

 

Ο Τρικαλινός αθλητής διένυσε την απόσταση σε 50.98 ανεβάζοντας ταχύτητα στα τελευταία 80 μ. και μεγαλώνοντας την διαφορά του από τους άλλους αθλητές. Ο Νάκος είχε ρεκόρ 51.05 και πλέον βάζει στόχο επιδόσεις κάτω από το 50.50. Μετά τον αγώνα του, δήλωσε : «Επιτέλους έσβησα από τον πίνακα το 51… νιώθω υπέροχα, ατομικό ρεκόρ και τέταρτο πρωτάθλημα πώς να μην είμαι ευχαριστημένος… Τώρα πια η ψυχολογία μου ανέβηκε στο κατακόρυφο και θα κάνω ότι καλύτερο με την εθνική ομάδα. Αυτή η χρονιά  εξελίχθηκε τέλεια, κέρδισα και στον κλειστό. Θέλω να επισημάνω ότι η προπονήτρια μου είναι αναπληρώτρια στη Ρόδο και υπήρχαν προβλήματα στην προετοιμασία μου.»

Επίσης, ο Κώστας Νάκος πήρε και δεύτερο χρυσό με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ400  του ΓΣΤ η οποία είχε εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησε την πρωτιά επίσης για 4η σερί χρονιά.