Β Εθνική-Αναβολή ζήτησε ο Ερμής Σχηματαρίου για τον αγώνα στα Τρίκαλα

Σε αγωνιστική απραξία βρίσκεται ο Ερμής Σχηματαρίου από την προηγούμενη Παρασκευή όταν και διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό αθλητής της ομάδας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το γυμναστήριο Σχηματαρίου και παράλληλα βάσει υγειονομικού πρωτοκόλλου να μείνει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα το αντρικό τμήμα.

Ο Ερμής θα μπορούσε να έμπαινε και πάλι στο γήπεδο την Παρασκευή και να πήγαινε με μια προπόνηση στα Τρίκαλα αλλά τελικά δεν μπορεί να γίνει ούτε αυτό, καθώς με νεότερη απόφαση του Δήμου Τανάγρας, το κλειστό γυμναστήριο θα ανοίξει τελικά αντί για την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου!

Στις μέρες που μεσολάβησαν, βγήκαν και τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της ομάδας, με ένα ακόμα θετικό δείγμα σε παίκτη της αντρικής ομάδας του Ερμή, με αποτέλεσμα να προκύψει η νέα καθυστέρηση στην έναρξη των προπονήσεων.

Ο Ερμής Σχηματαρίου με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΟΚ ζητάει από την επιτροπή πρωταθλήματος την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα για την 3η αγωνιστική με αντίπαλο τον Αίολο Τρικάλων την 1η Νοεμβρίου, καθώς η ομάδα του Οικονόμου σε περίπτωση που διεξαχθεί το παιχνίδι, θα αναγκαστεί να παίξει μην έχοντας κάνει ούτε μια  προπόνηση για 10 μέρες!

Ο προπονητής του Αίολου Τρικάλων Χάρη Φόρος μίλησε για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής και την συνέχεια της δράσης.

Μιλώντας στην «Λέσχη 97,6» τόνισε ότι η ομάδα έφτασε στη νίκη στις δυο πρώτες αγωνιστικές διότι υπήρχε σοβαρότητα και διάθεση. Ξεκαθάρισε ότι η ομάδα από το καλοκαίρι δουλεύει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και αυτό μετράει για ένα περίεργο πρωτάθλημα όπως είναι το φετινό. Άλλωστε εκτίμησε ότι δεν υπάρχει επί της ουσίας ο όρος έδρα, αφού όλες οι ομάδες λόγο του κορονοϊού παίζουν χωρίς φιλάθλους.