Ξεκινά από εκεί που σταμάτησε ο ΠΟ Φήκης

Αρχίζει την Κυριακή 24 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο ΠΟ Φήκης, ξεκινά από εκεί που σταμάτησε ,  αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΠΟ Ελασσόνας, ομάδα με την οποία έπαιξε την τελευταία αγωνιστική στην περσινή περίοδο.  O αγώνας ορίστηκε να ξεκινήσεις στις 15.00. Στόχος η παραμονή καθώς από τον όμιλο της Φήκης θα υποβιβαστούν 5 ομάδες.

3ος όμιλος-1η αγωνιστική

Νέα Αρτάκη – Ηρακλής Λάρισας
ΠΟ Ελασσόνας – ΠΟ Φήκης
Ατρόμητος Παλαμά – ΑΟ Υπάτου
Θησέας Αγριάς – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
Αταλάντη – Αμβρυσσέας Διστόμου
Αετός Μακρυχωρίου – Δήμητρα Ευξεινούπολης

Με τη συμμετοχή 81 συνολικά ομάδων εκκινεί το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου το μεγαλύτερο πανελλήνιας εμβέλειας πρωτάθλημα της χώρας, αυτό της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Με αρχή από φέτος και χρονικό ορίζοντα τριετίας, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσβλέπει σε μια ποιοτικά αναβαθμισμένη, ενισχυμένη ως προς τη συμμετοχή νεαρών Ελλήνων παικτών, καθώς και πιο ευέλικτη διοργάνωση.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί σε 7 ομίλους σε δύο γύρους, από τους οποίους θα υποβιβαστούν συνολικά 32 ομάδες. Οι εφτά ομάδες που θα πρωτεύσουν στους ομίλους θα συμμετάσχουν στην επόμενη φάση, σε ένα πρωτάθλημα ενός γύρου, με τις ομάδες να δίνουν ισάριθμα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας, δηλαδή 3 εντός και 3 εκτός και οι τέσσερις πρώτες θα προβιβαστούν στη Superleague 2.