Ξεκίνησαν αγώνες οι μικροί του Ποδηλατικού Τρικάλων

Το περασμένο Σάββατο, τα παιδιά  της ακαδημίας του Ποδηλατικού Συλλόγου Τρικάλων, πραγματοποίησαν την πρώτη τους συμμετοχή σε αγώνες για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ  διοργάνωσε αγώνα ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) στον Τύρναβο. Ο Ποδηλατικός Τρικάλων συμμετείχε  με 10 ποδηλάτες  από τα παιδιά της ακαδημίας, καθώς για τους υπολοίπους δεν ήταν έτοιμα τα αγωνιστικά δελτία τους. Στον αγώνα συμμετείχαν ποδηλατικές ομάδες κυρίως από Θεσσαλία και  Θεσσαλονίκη. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος  και οι 105 αθλητές και αθλήτριες  που συμμετείχαν στις μικρές κατηγορίες έδειξαν  το ταλέντο τους και κέρδισαν ποδηλατικές εμπειρίες.

Από την ομάδα μας την καλύτερη εμφάνιση έκανε η Ντάκου Εύα στην κατηγορία μίνι μικρά, αφού τερμάτισε 1η με μεγάλη διαφορά. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα των παιδιών της ακαδημίας μας:

Κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια:

Ντάκου Εύα 1η

Καρατζούνη Ραφαέλα 5η

Κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια:

Ντάκος Απόστολος  9ος

Καρατζούνης Νίκος 10ος

Γεωργούλας Γιώργος 16ος

Γεωργούλας Θωμάς 19ος .

Κατηγορία Παμπαίδων:

Κουτσιβέτας Κώστας  6ος

Τσιορλίδας Φάνης  10ος

Ιακωβάκης Χρήστος 19ος

Κατηγορία ΟΠΕΝ ΜΙΝΙ:

Χρυσόμαλλος Νίκος 2ος.

Η επόμενη αγωνιστική συμμετοχή  για την ποδηλατική ακαδημία μας, θα είναι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Μουζάκι, σε αγώνα ΜΤΒ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  τους χορηγούς μας για την υποστήριξη τους, στην διοργάνωση ποδηλατικών εκδηλώσεων και αγώνων.

Στην ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας, οι εγγραφές συνεχίζονται όλο τον χρόνο. Λειτουργούν τρία τμήματα, που χωρίζονται ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρία τους.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email: podilasiatrikalon@yahoo.gr

Παρουσίαση της ομάδας: https://sway.com/tShgih5DRfJgMtYh

Παρουσίαση των αγώνων: https://sway.com/xBeQW6XMvppu24oR