Το 4ο ΓΕΛ Τρικάλων πρωταθλήτρια ομάδα σε αγόρια και κορίτσια στο Βόλεϊ

Ολοκληρώθηκε  το σχολικό πρωτάθλημα για το Ν. Τρικάλων με νικήτριες στο βόλεϊ τις ομάδες κοριτσιών και αγοριών του 4ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων – Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Λυκείου συγχαίρουν τις μαθήτριες και τους μαθητές των ομάδων βόλεϊ του 4ου ΓΕΛ Τρικάλων -Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης για το ήθος τους την αγωνιστικότητά τους και τις επίμονες και συστηματικές προσπάθειες τους, συμβάλλοντας στην προαγωγή του «ευ αγωνίζεσθαι» και στην αυτό-βελτίωσή τους.

Συγχαίρουμε επίσης ασχέτου αποτελέσματος όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο σχολικό πρωτάθλημα βόλεϊ. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες που παρακολούθησαν τους αγώνες με ζωντάνια, κοσμιότητα και σεβασμό στους κανόνες. Ευχαριστίες πολλές στον γυμναστή του σχολείου μας και  προπονητή των μαθητών/μαθητριών μας, κ. Δημήτρη Αναγνώστου που με ζήλο ανέλαβε τις ομάδες και τις οδήγησε στην επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές για την άψογη και πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων. Το 4ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων-Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι εκτός από άριστους μαθητές και άριστες μαθήτριες  έχει και άριστους αθλητές διότι γνωρίζουν καλά ότι «νους υγιής εν σώματι υγιή».

Η διευθύντρια του Λυκείου

Μαριάννα Αποστόλου