Αλληλεγγύη με είδη πρώτης ανάγκης και από τους παίκτες του ΑΟΤ στο κάλεσμα των «Σακαφλιάδων»

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα μέλη του συνδέσμου οπαδών του Α Ο Τρίκαλα «Σακαφλιάδες» καθώς αντιπροσωπεία παικτών του Α. Ο. Τρίκαλα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου  φέρνοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης.
Στηρίζοντας  με τον τρόπο αυτό το εγχείρημα που αναλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύσουμε τους συνανθρώπους μας στην Τρικαλινή κοινωνία που έχουν ανάγκη αλλά και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη (η αποστολή των δεμάτων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).

Θα θέλαμε από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Νιάρο, Νίκο Σκόνδρα, Ανδρέα Σταμάτη και Αστέριο Γιακουμή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως οπαδοί και παίκτες είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.
Υπενθυμίζουμε πως η παράδοση αλλά και η παραλαβή προϊόντων πρώτης ανάγκης από όσους επιθυμούν συνεχίζεται καθημερινώς στα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.
Τέλος, περιμένουμε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και παιδιά του Συνδέσμου θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας να σας επισκεφθούν προσφέροντας σας μια ελπίδα χαράς στις δύσκολες και περίεργες εποχές που ζούμε, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των Σακαφλιάδων.