Ανανεώθηκε για 3 χρόνια η συνεργασία της ΑΕΚ Σαραγίων με το δίκτυο της ΑΕΚ

Η Ακαδημία της ΑΕΚ Σαραγίων, κάνει γνωστό , πώς  η διεύθυνση δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ αποφάσισε την ανανέωση της συνεργασίας για άλλα 3 χρόνια. 
Το γεγονός αυτό τιμά ιδιαίτερα τον σύλλογο της ΑΕΚ Σαραγίων , διότι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα σε επαγγελματισμό και υψηλά κι αυστηρά standards αξιολόγησε πολύ θετικά τη δουλειά που πραγματοποιείται στην ΑΕΚ Σαραγίων και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εξαιτίας της παρατεταμένης ποδοσφαιρικής αποχής λόγω covid 19.
Η απόφαση αυτή αποτελεί δικαίωση για το μεράκι και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που «βγάζουν» τα στελέχη της ΑΕΚ Σαραγίων στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες των παιδιών , αναδεικνύοντας τις αρετές του αθλήματος, το ευ αγωνίζεσθαι, το fair play και φυσικά τη σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου.
Η ΑΕΚ Σαραγίων ευχαριστεί πολύ τη διεύθυνση δικτύου ακαδημιών της ΑΕΚ. Συνεχίζει με περισσότερο ζήλο και όρεξη την αγαστή συνεργασία  προσβλέποντας πλέον και σε μελλοντικές διακρίσεις αθλητών της ΑΕΚ Σαραγίων.

Δείτε   ΕΔΩ  την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ για την ανανέωση της συνεργασίας.