Όμορφο ποδόσφαιρο σε αγωνιστικά τεστ από αγόρια και κορίτσια της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΑΟΤ

Τα αγόρια της Κ14 της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα η ομάδα γυναικών και οι Νέες της Ακαδημίας κοριτσιών του Α Ο Τρίκαλα, αγωνίστηκαν σε όμορφους ποδοσφαιρικούς αγώνες στο γήπεδο Φλαμουλίου , στα πλαίσια της προετοιμασίας των τριών τμημάτων ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους σε Α Εθνική γυναικών, πρωτάθλημα Κ14 αγοριών και Γ Εθνική γυναικών αντίστοιχα.

Τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο όσο αφορά την αγωνιστική τους εικόνα , έβγαλαν ωραία πράγματα κατά διαστήματα στο γήπεδο και φαίνεται ότι η δουλειά που έχει ξεκινήσει σε όλα τα τμήματα υποδομών του ΑΟΤ σύντομα θα αποφέρει ακόμη πιο θετικά στοιχεία.
Η έμφαση στο τακτικό κομμάτι , η πειθαρχία , η θέληση, η αγωνιστικότητα και η ευχαρίστηση του να παίξουν ποδόσφαιρο, είναι πράγματα που σιγά σιγά βγαίνουν στο γήπεδο από παιδιά και διδάσκοντες προπονητές. Ο νεανικός ενθουσιασμός και το ταλέντο κυριαρχεί σε όλα τα τμήματα (ακόμη και στην ομάδα γυναικών της Α Εθνικής).
Να υπενθυμίσουμε ότι συνεχίζονται οι εγγραφές για όλα τα τμήματα αγοριών και κοριτσιών.
Για νέες εγγραφές και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή ενημέρωση για την Ακαδημία του Α Ο Τρίκαλα , αγόρια και κορίτσια , στα τηλέφωνα
6932 198 767 (Αχιλλέας Σαρακατσάνος)
6974 870 968 (Γιώργος Λουλές)