Χωρίς Κουσκουνά-Μπαϊκαρά η αποστολή της Δόξας στα Τρίκαλα

Με 18 ποδοσφαιριστές η αποστολή της Δόξας βρίσκεται στα Τρίκαλα, για το σημερινό παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος, με τον ΑΟΤ (15.00). Την αποστολή απαρτίζουν οι: Πίτκας, Μένκα, Μακρής, Ρουγκάλας, Ανδρέου, Καψάλης, Βιτλής, Σιώπης, Ρεβυθόπουλος, Πεταυράκης, Ριζογιάννης, Πατράλης, Νατσιόπουλος, Μάρτινς, Κρητικός, Πέρεθ, Σαβανίδης και Κρούθ.

Θα απουσιάσουν ο Νίκος Κουσκουνάς πρώην επιθετικός του ΑΟΤ και ο μέσος Ντενίζ Μπαϊκαρά επίσης πρώην μέσος του Α Ο Τρίκαλα λόγω τραυματισμών.   Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ηλιάδης, Ζουάο Πάουλο και Σουμά. Το ρεπορτάζ από την Δράμα αναφέρει:

Ο Κουσκουνάς είχε έναν τραυματισμό στο φιλικό με τον Ηρακλή το οποίο τελικά ήταν καθοριστικό για τη μη συμμετοχή παρότι ο ίδιος επιθυμούσε πολύ έντονα να αγωνιστεί καθώς βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Το πρόβλημα του επιθετικού των «μαυραετών» ήταν στο δικέφαλο και για την ενόχληση που είχε, αρχικά. την Τρίτη έκανε υπέρηχο και στη συνέχεια μαγνητική τομογραφία που αμφότερα δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο επειδή το αιμάτωμα αποτελούσε πρόβλημα όταν ο έμπειρος φορ δοκίμασε να τρέξει, την Πέμπτη, αποφασίστηκε τελικά, για ευνόητους λόγους να μην ρισκάρει κάποιο τραυματισμό που θα μπορούσε να τον κρατήσει μακριά από την ομάδα για περισσότερο διάστημα και να μπορεί να είναι κανονικά στο πλάνο του προπονητή του για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Καθαρά προληπτικοί ήταν οι λόγοι που κράτησαν και τον Μπαϊκαρά εκτός αποστολής μιας και ένιωσε μια ξαφνική ενόχληση στην τελευταία προπόνηση στο Μεγαλόκαμπο και έτσι και αυτός για τους ίδιους ευνόητους λόγους δεν ταξίδεψε στη Θεσσαλία.

Δηλώσεις Βεργέτη

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας ο προπονητής της Δόξας, Στάικος Βεργέτης, τόνισε: «Το παιχνίδι απέναντι στα Τρίκαλα έχει τις ίδιες δυσκολίες, που θα έχει κάθε αγώνας κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Πρέπει να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, να αποκρούσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου κάτι που έχουμε εντοπίσει και φυσικά να επικεντρωθούμε στο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».