Δύο χάλκινα στο Πανελλήνιο σχολικό αθλητές του ΑΠΣΤ

 Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Καρδίτσα οι πανελλήνιοι σχολικοί αγώνες πάλης με τη συμμετοχή μαθητών λυκείων από όλη την Ελλάδα.

Οι αθλητές του συλλόγου μας και μαθητές των λυκείων του νομού μας αγωνίστηκαν στις εξής κατηγορίες: Μιτίου Ιωάννης 5ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 60 kgr, Σακοράφας Ηρακλής 4ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 66 kgr, Μαγκούτης Γεώργιος 1ο ΕΠΑΛ Τρικάλων, Καρατσάς Παναγιώτης  7ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 74 kgr, Τσιακάρας Γεώργιος 2ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 74 kgr, Χρυσής Κων/νος 3ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 74 kgr, Κουφοχρήστος Κων/νος ΓΕΛ Βαλτινού και Αρότσιος Χρήστος  6ο ΓΕΛ Τρικάλων στα 84 kgr.

8

Έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση ο Μιτίου Ιωάννης και ο Γεώργιος Τσιακάρας κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο .

Οι αθλητές, Ηρακλής Σακοράφας, Καρατσάς Παναγιώτης  και Αρότσιος Χρήστος,  κατέκτησαν  την 5η θέση, Μαγκούτης Γεώργιος 6η θέση, Κουφοχρήστος Κων/νος 10η θέση και Χρυσής Κων/νος 12η θέση.

Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος άλλα δυο μετάλλια σε πανελλήνιους αγώνες.
Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα
Τσιακάρας Νίκος