Εκδήλωση ποδηλασίας από τον Κρόνο Τρικάλων -«Είμαστε όλοι ποδηλάτες»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων και το τμήμα ποδηλασίας του Κρόνου σας προσκαλούν στην εκδήλωση με τίτλο «Είμαστε όλοι ποδηλάτες» που θα πραγματοποιηθεί στα Media Lab της Βιβλιοθήκης και στον προαύλιο χώρο αυτής, την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00.
Θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:
1. Ποδήλατο και υγεία
2. Ποδήλατο και οδική συμπεριφορά
3. Ποδήλατο και μετακίνηση
4. Ποδήλατο και οικονομία
5. Ποδήλατο και αναψυχή
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται οπτικοαουστικό υλικό, που αφορά το ποδήλατο και την αγωνιστική ποδηλασία. Στον προαύλιο χώρο της βιβλιοθήκης θα υπάρχουν ποδήλατα διαφόρων τύπων όπως mountain bikes, ποδήλατα δρόμου, ποδήλατα χρονομέτρου, downhill bikes προκειμένου να τα επεξεργάζονται και να τα δουν από κοντά οι μικροί μας φίλοι.
Θεωρώντας το ποδήλατο ως το πρώτο παιχνίδι που όλοι μας αγαπήσαμε, ο Κρόνος Cycling Club φιλοδοξεί να προσελκύσει παιδιά που θα θελήσουν να μπουν σ’ αυτό το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας. Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο επίπεδο της οδικής συμπεριφοράς και συνδέει την ποδηλασία με την εξοικείωση των παιδιών στους δρόμους της πόλης, αλλά και εκτός αυτής. Θεωρεί δεδομένο ότι το ποδήλατο εκτός από πρώτο παιχνίδι είναι και το πρώτο τιμόνι των παιδιών.
Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους σ’ αυτή τη γιορτή του ποδηλάτου που φιλοδοξούμε να γίνει θεσμός για την πόλη μας.

Υπεύθυνος τμήματος ποδηλασίας: Ηλίας Ζιντζόβας
Υπεύθυνος προπονητής: Μιχάλης Ταμανάκιας , Καθηγητής Φυσικής Αγωγής

8