Έλαμψαν οι μικροί παλαιστές του Α Σ Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανελλήνιο παιδικό τουρνουά, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Στους αγώνες όπου ο συναγωνισμός ήταν αρκετά μεγάλος, πήραν μέρος 180 μικροί αθλητές ηλικίας από 7 έως 12 χρονών, δίνοντας έτσι ιδιαίτερο χρώμα στην πολύ ωραία διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική ομοσπονδία πάλης.

Οι μικροί παλαιστές του Α.Σ.Τρικάλων, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν 8 μετάλλια, εκ των οποίων 6 πρώτες και 2 δεύτερες θέσεις.

Η πολλά και υποσχόμενη νέα γενιά των παλαιστών, μας έδειξε πως μπορούμε να ελπίζουμε στο μέλλον σε μεγάλες διακρίσεις για το άθλημα της πάλης.

Αναλυτικά διακρίθηκαν οι: Μαρία Μότσιου, Ελένη Τρέλη, Νικόλαος Μότσιος, Άγγελος Βασδέκης, Πέτρος Τρέλης, Γεώργιος Μήτσιος, Στέφανος Βασδέκης και Ανδρέας Κλημενώβ. 

Το Δ.Σ και ο προπονητής Βασίλης Μότσιος εκφράζουν τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις και τους αγώνες που έρχονται.