Επτά μετάλλια ο Αχιλλεύς Τρικάλων σε διασυλλογικούς στο Τραμπολίνο

Με τρία Χρυσά, ένα Αργυρό και τρία Χάλκινα έκανε φέτος την αρχή ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στους διασυλλογικούς αγώνες τραμπολίνου παίδων, κορασίδων  και παγκορασίδων που έγιναν την Κυριακή στις 17 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Η αθλήτρια Ζωή Λιάκου  στην κατηγορία των Παγκορασίδων κατέκτησε την θέση στο τραμπολίνο και την θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο, η Στεφανία Αντωνίου  και η Φωτεινή Βουγιούκα  την θέση στο διπλό μίνι τραμπολίνο στις κατηγορίες των Κορασίδων και Παγκορασίδων αντίστοιχα.

Στο ομαδικό οι αθλήτριες Δαρεία Βαδεβούλη, Φωτεινή Βουγιούκα και Ελπίδα Ζαγκογιάννη  κατέλαβαν την θέση στο αγώνισμα του τραμπολίνο.

Σημαντική επίσης διάκριση έκανε και ο Νίκος Φουτσιτζής καταλαμβάνοντας την θέση στα αγωνίσματα του τραμπολίνο και του διπλού μίνι τραμπολίνο.

Όπως δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Βασίλης Μέλλος, παρόλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν λόγω απουσίας δύο σχεδόν χρόνων από τις προπονήσεις  λόγω του κλεισίματος των συλλόγων της γυμναστικής από την πανδημία, οι αθλήτριες και οι αθλητές έχουν ακόμα υψηλό επίπεδο τεχνικής και φυσική κατάστασης.

Θερμά συγχαρητήρια εξέφρασε επίσης ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Αντωνίου δηλώνοντας την στήριξη του συλλόγου σε όλες τους τις προσπάθειες.