Ανεγκέφαλοι έκαναν ζημιές στο στάδιο της Οιχαλίας-Καταγγελία Διγενή

Ο Διγενής Νεοχωρίου με ανακοίνωσή του καταγγέλει ορισμένους ανεγκέφαλους οι οποίοι προέβησαν σε βανδαλισμούς στο γήπεδο της ομάδας στο στάδιο της Οιχαλίας και έχει γίνει ήδη όπως αναφέρει καταγγελία στην Αστυνομία. Αναλυτικά: 

Δυστυχώς η γνώση ρήση του Αϊνστάιν επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά… «Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.»
Χτες το βράδυ λοιπόν κάποιοι νταήδες μπήκαν στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας και αφού τα ήπιαν, έσπασαν μπουκάλια, πέταξαν ποτήρια, αναποδογύρισαν τραπέζια και πάγκους και για φινάλε είπαν να καταστρέψουν τον αγωνιστικό χώρο με τα μηχανάκια τους.
Είμαστε σίγουροι ότι οι συγκεκριμένοι δεν υπήρξαν έως τώρα πότε αθλητές, διότι εάν υπήρχαν θα είχαν διδαχθεί το ήθος, το σεβασμό στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τον σεβασμό στον συνάνθρωπο και την ευγενή άμιλλα.
Εμείς ως Διοίκηση του ΑΟ Διγενή Νεοχωρίου καταδικάζουμε το γεγονός αυτό και θα βρούμε την δύναμη να επιδιορθώσουμε τις ζημιές και να συνεχίσουμε το έργο μας προσφέροντας εκτός των άλλων διέξοδο στην νεολαία μας προς τον αθλητισμό μέσω των Ακαδημιών ποδοσφαίρου, παραδίδοντας στην κοινωνία ανθρώπους με ιδανικά και αξίες που καμιά σχέση δεν έχουν με τους χθεσινούς νταήδες. Τους ευχόμαστε κάποτε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό για να νιώσουν την ζημιά που προκαλούν με αυτές τις ενέργειες.
Δ.Σ. ΑΟ Διγενής Νεοχωρίου
ΥΓ: Το γεγονός το έχουμε καταγγείλει στην Αστυνομία