Φένια Τζέλη- «Η στιγμή είναι μοναδική-Το πίστεψα και έμεινα συγκεντρωμένη»

Η Φένια Τζέλη στο επίσημο site της Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation
▶️ Είναι μοναδική αυτή η στιγμή. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παλεύαμε εδώ και σχεδόν δύο χρόνια για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Και ήρθε μέσα από δυσκολίες. Αλλαγή ημερομηνιών, αλλαγή πλάνων.
▶️ Τώρα σχεδιάζουμε το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω βιώσει ξανά την ατμόσφαιρα Ολυμπιακών Αγώνων. Το συναίσθημα το 2018 στο Μπουένος Άιρες ήταν παρόμοιο. Όμως τώρα είναι μια διαφορετική διοργάνωση και το επίπεδο μεγαλύτερο και φυσικά πιο δύσκολο.
▶️ Πίστεψα ότι θα έρθει αυτό το μετάλλιο όταν πήρα τον τρίτο πόντο στον ημιτελικό. Το πίστεψα και έμεινα συγκεντρωμένη. Από την αρχή της διοργάνωσης ένιωθα ότι τα πάντα θα πάνε καλά σήμερα. Και δικαιώθηκα μέσα από νίκες απέναντι σε πιο έμπειρες αντιπάλους.
▶️ Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία, τους προπονητές της προΟλυμπιακής ομάδας και φυσικά του σωματείου μου, του ΣΟΑΤ Τρικάλων που εδώ και χρόνια έχουν σκύψει από πάνω μου για να καλύπτουν όλες μου τις ανάγκες.
▶️ Θα κρατήσω στην καρδιά μου όλη αυτήν τη διαδρομή με την προΟλυμπιακή ομάδα. Ζήσαμε σπουδαίες στιγμές και είναι κρίμα που δεν πήραμε και άλλες προκρίσεις. Τις αξίζαμε».
Μπράβο Φένια… Και εις ανώτερα!
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδία Ταεκβοντο – Hellenic Taekwondo Federation, Μιχάλης Φυσεντζίδης, για την πρόκριση της Φένια Τζέλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο…
▶ Σας αρχηγός της ελληνικής αποστολής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, επιθυμούσα διακαώς να υπάρχει εκπροσώπηση και από το ταεκβοντό. Και έγινε πράξη από την Φανή Τζέλη, η οποία σήμερα ήταν ασταμάτητη. Συγκεντρωμένη στο στόχο από τον πρώτο αγώνα. Ώριμη αγωνιστικά και απίστευτα αποτελεσματική όπως φάνηκε στο φινάλε.
▶ Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, με την οικονομική στήριξη της Hellenic Olympic Committee, βοήθησε τα μέγιστα τους αθλητές της προΟλυμπιακής ομάδας. Πίστεψε σε αυτά τα παιδιά και στο αγωνιστικό τους πάθος. Και δικαιώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση.
▶ Νιώθουμε τυχεροί που ζήσαμε από κοντά αυτές τις μοναδικές στιγμές. Που ζήσαμε από κοντά τις αγωνίες και τον αγώνα όλων των παιδιών. Η Φανή τα κατάφερε, αντίθετα από τα άλλα τρία παιδιά που ωστόσο αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα τους από την αρχή αυτού του μαραθωνίου. Η υγειονομική κρίση τους υποχρέωσε να αλλάξουν πολλές φορές τον αγωνιστικό τους ρυθμό και σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό εάν οι αγώνες είχαν γίνει τον Απρίλιο του 2020.
▶ Είμαστε κοντά σε όλους τους αθλητές, νικητές και ηττημένους γιατί όλοι κατέθεσαν τη ψυχή τους. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές. Συνεχίζουμε δυνατά. Σηκώνουμε από αύριο κιόλας μανίκια για τον επόμενο αγωνιστικό στόχο.