Για 23η χρονιά έγινε ο Λαϊκός Ποδηλατικός Γύρος

Για μια  ακόμη φορά οι  Τρικαλινοί και οι  Τρικαλινές  αγκάλιασαν  τον 23ο λαϊκό ποδηλατικό γύρο στην μνήμη  Βασίλη  Τσαρουχά.

Τα χαμόγελα είχαν την τιμητική τους, οπότε όλοι και όλες έτρεξαν με την άνεσή τους και  ολοκλήρωσαν με τον τρόπο  που ήθελαν.

Άπαντες έμειναν στις θέσεις τους μέχρι  να  διεκπεραιωθούν οι βραβεύσεις και οι κληρώσεις.

Καθένας είχε να καταθέσει μια ζεστή φράση για την έφεση των συμπολιτών στο ποδήλατο, ενώ διατράνωσε την θέλησή του για ακόμη πιο οργανωμένες  καταστάσεις,  ώστε το αγαπημένο δίτροχο να περάσει εντυπωσιακά στην πρώτη γραμμή.

Αλλωστε ο τελικός αριθμός των συμμετοχών άγγιξε τις  380 και κρίθηκε ιδιαίτερα θετικός αν λάβουμε υπόψιν μας ότι διοργανώθηκαν και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το μήνυμα είναι ότι οι Τρικαλινοί χρειάζονται σωστούς ποδηλατόδρομους για ασφαλείς μετακινήσεις και μεταφορική χρήση.

Ολοι  τερμάτισαν με την άνεσή τους, αφού το ζητούμενο  βρίσκονταν στην συμμετοχή.

Πρώτος ήταν ο  Δημοράγκας  Γρηγόρης με χρόνο 11.43. Δεύτερος ο  Μανωλιάς  Ραφαήλ επίσης με 11.43 και 3ος ο  Σουγκάρης  Μιχάλης  με επίδοση 12.46.

Στις γυναίκες  πρώτευσε η  Σαμαρά  Δήμητρα με χρόνο 13.40. Δεύτερη κατατάχθηκε η Ελέζη  Μελίνα  με 15.20 και 3η  Περρή  Ευαγγελία με χρόνο 15.50.

Κάθε χρόνο οι διοργανωτές  ετοιμάζουν μια ειδική  βράβευση .

Αυτή την φορά τιμήθηκε ο κοσμήτορας  της ΣΕΦΑΑ κ. Ιωάννης  Κουτεντάκης για την  διάδοση της ιδέας  χρήσης του ποδηλάτου στην καθημερινότητα.

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με τις κληρώσεις  6 ποδηλάτων, που ήταν προσφορά των καταστημάτων: Βλαχοκώστα, Πλακώνα, Τζαμγιώζη.

Τυχεροί ήταν οι: Καλατζής  Στράτος, Ζυγουράκης, Κώστας, Δημακόπουλος  Αχιλλέας, Παλάτου  Σοφία, Χανιώτης  Απόστολος, Τσιγάρας  Βαγγέλης