Ήττα στην παράταση οι Γόμφοι στον πρώτο τελικό

Δυνατός και πάλι ο Γ Σ Γόμφων έπαιξε παλικαρίσια στην Καρδίτσα και ηττήθηκε στην παράταση με 94-90 στον πρώτο τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Γ Εθνική. 

Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο πρώτο μέρος με μεγάλο σκορ και οι δύο. Οι Γόμφοι ήταν κυρίαρχοι στην τρίτη περίοδο και με επιμέρους σκορ 23-11 προηγήθηκαν με 8 πόντους του αντιπάλου τους. Ακολούθησε στην τελευταία περίοδο μικρή υπεροχή των γηπεδούχων και η κανονική διάρκεια τελείωσε ισόπαλη .  Στην παράταση η ομάδα της Καρδίτσας κέρδισε με σκορ 10-6 και έκανε 1-0 στις νίκες.

Υπήρξε και διακοπή του αγώνα περίπου 15΄ μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας και έγιναν συστάσεις να απομακρυνθούν για να συνεχιστεί ο αγώνας,  φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας πίσω από την μια μπασκέτα  όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα. Με την παρουσία της Αστυνομίας συνεχίστηκε το παιχνίδι στην παράταση.

Ακολουθεί ο δεύτερος τελικός στο Μουζάκι την ερχόμενη Κυριακή. Αν νικήσουν οι Γόμφοι θα υπάρξει τρίτο ματς σε ουδέτερη έδρα κι αν κερδίσει η ομάδα της Καρδίτσας θα πάρει αυτή την άνοδο.

 Δεκάλεπτα: 28-22, 50-46, 61-69, 84-84, 94-90

Γ Σ ΓΟΜΦΩΝ (Αλεξίου) Καγιαμανίδης 22(5), Λιάσκος, Ζαχόπουλος 6, Ροδόπουλος 5(1), Τσίγκας 2, Μάρκος, Οικονόμου, Κουρμέτζας 6, Ψύρρας 26(4), Στρακάτσαλος 9 (2), Κουρέπης 14