Για πρόεδρος του Ασκληπιού ο Βασίλης Μπατσίλας-Κάλεσμα

 

Στη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύουμε όλοι μας, χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε η συστράτευση και η βοήθεια  όλων για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό που  έχουμε μπροστά μας. 

Όπως στη ζωή, έτσι και στον αθλητισμό είναι αναγκαία  σήμερα όλα τα παραπάνω.  

Εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκομαι και είμαι μέλος στη  Διοίκηση του Ασκληπιού Volley προσπαθώντας καθημερινά  μέσα από τα καθήκοντα που μου είχαν ανατεθεί κάθε φορά,  να βοηθήσω για το καλό της ομάδας αλλά ιδιαίτερα των νέων  αθλητριών δίνοντας τους την δυνατότητα να αθληθούν και  να παλέψουν για τα αθλητικά τους όνειρα. 

Μετά από ώριμη σκέψη, μιας και διαθέτω πλέον αρκετό  χρόνο, αλλά και πιστεύοντας ότι μπορώ να βοηθήσω από  άλλο πόστο, ανακοινώνω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω  την θέση του Προέδρου στο επόμενο ΔΣ που θα προέλθει  από τις εκλογές στις 21/7/2022. 

Καλώ  

  1. Όλους τους παλιούς διοικητικούς του Ασκληπιού να  σταθούν πλάι μου βοηθώντας με στην μεγάλη αυτή  ευθύνη που αναλαμβάνω
  2. Τους γονείς των αθλητριών να πλαισιώσουν το  Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι ώστε όλοι μαζί να  δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο για το Σύλλογο αλλά  ιδιαίτερα για τα παιδιά. 
  3. Την κοινωνία των Τρικάλων που και με την δικής της βοήθεια θα δώσουν την δυνατότητα να υπάρχει μια  κοιτίδα αθλητισμού στην Πόλη για το καλό της  νεολαίας. 
  4. Την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα  Τρικάλων και τον Δήμο Τρικάλων να συνεχίσουν να  συνδράμουν (όπως έκαναν όλα τα προηγούμενα  χρόνια) στην προσπάθεια που κάνουμε για το καλό του  Αθλητισμού και της Νεολαίας. 

Κανείς δεν περισσεύει. Όλοι μαζί για το καλό της Νεολαίας  …στα δύσκολα πρέπει να προχωράμε 

Μπατσίλας Βασίλης