Γιορτάζει τα 10 χρόνια η ομάδα γυναικών των Τρικάλων και ανεβάζει τον πήχη

Η σχετική ανακοίνωση του Τρικαλινού συλλόγου:

» Ο σύλλογός μας κλείνει φέτος 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν Ιούλιος του 2011 όταν μια ομάδα γονέων που τα κορίτσια τους έπαιζαν ποδόσφαιρο, είτε σε άλλες ομάδες είτε σε ακαδημίες αγοριών, ίδρυσαν τον ΑΟ Τρίκαλα 2011.

Η συνέχεια γνωστή. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια αναγνωρισμένη απ´ όλους δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Σε αυτή την πορεία δεν ήμασταν μόνοι μας.

Είχαμε τη στήριξη από τους Τρικαλινούς φιλάθλους, τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, τους μικρομεσαίους Τρικαλινούς επιχειρηματίες, τα τοπικά ΜΜΕ, τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, τους εκπροσώπους του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι αλλαγές που συντελούνται στο ποδόσφαιρο γυναικών είναι ραγδαίες. Η ΟΥΕΦΑ δίνει σημαντικά κίνητρα για την ανάπτυξή του και αναβαθμίζει τις διοργανώσεις της.

Στην Ελλάδα οι μεγάλοι σύλλογοι του κέντρου ιδρύουν τμήματα γυναικών και αναμένεται να αλλάξουν τον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας μας.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα παραπάνω αποφασίσαμε ότι είναι αναγκαία η αλλαγή σελίδας προκειμένου ο σύλλογος να ανταποκριθεί στις αυξημένες οικονομικές και οργανωτικές απαιτήσεις, να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ταυτόχρονα να ενισχύσει την καλλιέργεια του αθλήματος στις παιδικές ηλικίες.
Γιορτάζουμε τα δέκατά μας γενέθλια και περνάμε σε μια νέα εποχή.
Μείνετε συντονισμένοι…