Στις Κ17 και Κ19 του Ολυμπιακού εντάχθηκε ο Τρικαλινός Βασίλης Πρεκατές της Δήμητρας Απόλλων

Ένας ακόμη αθλητής της Δήμητρας Απόλλων θα προσπαθήσει να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα κάνοντας το πρώτο του βήμα με την ένταξή του στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Βασίλη Πρεκατέ , γεννημένος τον Αύγουστο του 2005, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα στον σύλλογο του Πειραιά , Αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού χαφ, διακρίνεται για την εργατικότητά του,  τα ατελείωτα τρεξίματα, την ομαδικότητα και σε συνδυασμό με το αστείρευτο ταλέντο και την προσωπικότητά που διαθέτει προμηνύεται ένα λαμπρό μέλλον που θα προσπαθήσει να αναδείξει και να εξελιχθεί στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Εξάλλου ο Βασίλης διαθέτει και αρκετά γονίδια και στοιχεία από τον πατέρα του Σάκη ο οποίος για αρκετά χρόνια έπαιξε επαγγελματικό ποδόσφαιρο φορώντας μάλιστα και τη φανέλα του ΑΟΤ με μεγάλη επιτυχία!
Ο Βασίλης Πρεκατές  ξεκίνησε τη προετοιμασία με τη Κ19 του Ολυμπιακού στο Ρέντη  και το Σάββατο θα βρεθεί στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με τον πρώην αθλητή και συμπαίκτη του στη Δήμητρα τον Ρούτσι Οργκίτο.
Το ΔΣ , οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και όλη η οικογένεια της Δήμητρας του εύχονται πάντα επιτυχίες και πάνω απ’ όλα με υγεία.