Οι «Σακαφλιάδες» για τις καταστροφές από τις πλημμύρες και εγγραφές μελών

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων «Σακαφλιάδες».

» Η Ελλάδα δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται βίαια από το χτύπημα του Ιανού.
Ειδικά η περιοχή της Θεσσαλίας πλήρωσε βαρύ το τίμημα της έλλειψης έργων υποδομής…την ώρα που ο κρατικός μηχανισμός «δουλεύει» για την αποψίλωση της Αργιθέας, κάτι που θα προκαλέσει ακόμη πιο σοβαρά προβλήματα σε περίπτωση επανάληψης τέτοιων μαζικών βροχοπτώσεων.
Εκτός από οπαδοί του Α.Ο. Τρίκαλα…είμαστε και άνθρωποι και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους πληγέντες της χώρας και ειδικότερα στους κατοίκους των περιοχών του νομού μας που βίωσαν τη μανία της φύσης καθώς και στους γείτονές μας του νομού Καρδίτσας οι οποίοι μετρούν πλέον απώλειες ανθρώπων..
Εάν το γήπεδο είναι το δεύτερο μας σπίτι τότε εύκολα ο Σύνδεσμος είναι το δεύτερο μας γήπεδο.

 

Δυστυχώς όμως όσο περνάνε τα χρόνια στην Ελλάδα οι σύνδεσμοι έχουν μια σοβαρή μείωση μελών.
Εδώ και χρόνια οι σύνδεσμοι έχουν δεχτεί μεγάλο πόλεμο από φορείς, γείτονες και από διάφορους γραβατομένους που χαρακτήριζαν το χώρο «γιάφκα τρομοκρατικής οργάνωσης».
Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι και να προστατέψουμε την ιερή λέξη ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ.
Όσοι έχουμε ασχοληθεί με τους συνδέσμους ξέρουμε ότι είναι ο χώρος που γεννιούνται ιδέες, φτιάχνονται τα πανό και τώρα πια όταν απαγορεύονται οι μετακινήσεις είναι ο χώρος που βλέπουμε τα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.
Πριν κάποια χρόνια ήταν ο χώρος που διανυκτέρευε συγκεντρώνοντας τις ελπίδες μας και την προετοιμασία πριν ξεκινήσουμε για εκδρομές με τα λεωφορεία.
Όπως χάσαμε την μαγεία του λεωφορείου ας μη χάσουμε και τους συνδέσμους !!
Μάγκες ο Σύνδεσμος έχει έξοδα και είναι χώρος που κάποιοι έχασαν αρκετές ώρες για να τον φέρουν στην κατάσταση που βλέπετε.
Δεν είναι μαγαζάκι για να σας βρίσκει εισιτήρια στα ντέρμπι γιατί στα μικρά παιχνίδια η Κυριακή έχει καναπέ και φραπέ για κάποιους.
Ο Σύνδεσμος έχει τα πάγια έξοδα κάθε σπιτιού συν όλα τα άλλα για τη σωστή λειτουργία του.
Δε σου ζήτησε κανείς να αφήσεις μια περιουσία εκεί μέσα, πιες δύο μπύρες μέσα στη βδομάδα δίνοντας το παρόν σου και σίγουρα θα πληρώσεις πολύ λιγότερα από την καφετέρια της περιοχής σου.
Δώσε μια συνδρομή και πάρε ένα από τα προϊόντα του Συνδέσμου και στήριξε τα παιδιά που για την ιδεολογία τους και μόνο δίνουν τα πάντα.
Εκεί μέσα γεννήθηκαν ιδέες, εκεί μέσα κάποιοι πανηγύρισαν ή έμειναν βουβοί στη δύσκολη βραδιά.
Είναι εκεί που ο 15χρονος συνάντησε τον 40χρονο και είχαν ένα κοινό, την αγάπη για την ομάδα τους.
Ο Σύνδεσμος είναι σχολείο – Ο Σύνδεσμος είναι η οπαδική σου ασπίδα.
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ