ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Ο ΑΣΕΤ

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια ο κολυμβητικός σύλλογός  Α.Σ.Ε.Τ. να καινοτομεί έτσι συνεχίζει. Για του λόγου το αληθές ο σύλλογός μας από φέτος ξεκίνησε την συνεργασία με επιστημονικό συνεργάτη ο οποίος θα βοηθήσει εκτός από το προπονητικό πλάνο των προπονητών, το επιστημονικό κομμάτι της προπόνησης.

Έτσι την Πέμπτη 27/2/2014 έφερε στην πόλη μας τον Δρ. Αντωνακάκη Δημήτρη ο οποίος είναι ειδικός ακτινοδιαγνώστης. Ο κ. Αντωνακάκης είναι παλιός κολυμβητής και κάτοχος Πανελληνίου ρεκόρ επί σειρά ετών στα 100m ελεύθερο.

Ιη Body 520 BIOSPACE και στον χώρο του κολυμβητηρίου έκανε χαρτογράφηση – μέτρηση σε δέκα κολυμβητές – τριες του συλλόγου μας. Τα αποτελέσματα της χαρτογράφησης αυτής θα βοηθήσουν τους προπονητές μας να εστιάσουν και να βελτιώσουν όσον αφορά την μυϊκή δύναμη, την φυσική κατάσταση και την ευλυγισία που χρειάζεται κάποιος κολυμβητής αν και εφ’ όσον υπάρχει πρόβλημα.

Σ’ αυτό το σημείο θέλουμε να ενημερώσουμε τους γονείς ότι το κολυμβητήριο της πόλης μας θα παραμείνει κλειστό για λόγους συντήρησης από 20/3/2014 έως 25/3/2014.

Επίσης ενημερώνουμε τον κόσμο ότι έχουν αρχίσει οι εγγραφές για τα αρχάρια παιδιά από 3,5 ετών για τους καλοκαιρινούς μήνες στην μικρή πισίνα και επίσης για αρχάριους ενήλικες.

 

Για πληροφορίες στα τηλ. & fax:  24310 28861 / 6973042562

www.aset.gr , mail-

aset@hol.gr