Ημερίδα για τον αθλητισμό από τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση τώρα» του υποψηφίου Δημάρχου Τρικκαίων Δ. Παπαστεργίου

Την ερχόμενη Κυριακή 30/3/2014 θα πραγματοποιηθεί η Ημερίδα από τον Συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου με την συμμετοχή επιστημόνων από Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο.

 «Τοπική Αυτοδιοίκηση :

Παροχή Υπηρεσιών Άσκησης και Υγείας»

 Πολυχώρος Μήλου Ματσόπουλου

 Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Παπασττεργίου στους Δημότες του Δήμου Τρικκαίων για να παρευρεθούν στην ημερίδα με τίτλο «Τοπική Αυτοδιοίκηση- Παροχή Υπηρεσιών Άσκησης και Υγείας» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30/3/2014 (ώρα προσέλευσης 11:15) στον κινηματογράφο του πολυχώρου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών άσκησης από την τοπική αυτοδιοίκηση. Επιπρόσθετα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στον προαύλιο χώρο του Μύλου, θα πραγματοποιηθούν δράσεις ενημέρωσης και άσκησης όπου οι συμμετέχοντες (παιδιά & ενήλικες) :

  • θα ενημερωθούν σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματα της άσκησης για την υγεία (διανομή φυλλαδίων, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες κ.α.)   και
  • θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διάφορες μορφές άσκησης ανάλογα με το «προφίλ» τους (ηλικία, επίπεδο φυσικής κατάστασης κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί κάποιος να αναζητήσει στην ιστοσελίδα του συνδυασμού  http://www.trikalarestart.gr/events-2/.

Πατήστε την παρακάτω φωτό για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας:

11