Κούγιας-«Αυτοπροτάθηκε ο Σαμολαδάς…»

Στην εφημερίδα «Ελευθερία» έκανε δηλώσεις ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος για την περίπτωση συνεργασίας με τον γενικό διευθυντή και αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα,Νίκο Σαμολαδά, η οποία τελικά δεν συνέβη ,δήλωσε ότι ο Σαμολαδάς αυτοπροτάθηκε. Και ανακοίνωσε νέο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΛ τον Αργεντινό Πότσι.

Οι δηλώσεις Κούγια έχουν ως εξής:

“Ο Νίκος Σαμολαδάς αυτοπροτάθηκε πριν ένα μήνα στην ΑΕΛ και γνωρίζοντας ότι είναι καλός γνώστης του παρασκηνίου και του προσκηνίου της κατηγορίας, συμφωνήσαμε, αλλά, μας ζήτησε προθεσμία μέχρι 29 Δεκεμβρίου για να αναλάβει καθήκοντα.

Στη συνέχεια, μας είπε μέχρι 5 Ιανουαρίου. Επειδή η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα, δεν μπορεί να περιμένει κανέναν, συμφώνησε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τη σύμφωνη γνώμη του Παναγιώτη Γκουτσίδη, με τον Λιονέλ Πότσι, που ζει μόνιμα στη Λάρισα, καθώς έχει παντρευτεί Λαρισαία, κάνοντας μαζί της οικογένεια.

Ο Πότσι, θα είναι και σκάουτερ της ΑΕΛ στη νότια Αμερική, μία αγορά παικτών που ενδιαφέρει την ΑΕΛ, μετά από την απογοήτευση που γνωρίσαμε από τη σερβική.

Ο Πότσι, πρότεινε και το καλοκαίρι δύο αργεντινούς παίκτες με ευρωπαϊκό διαβατήριο, που όμως είχαν απορριφθεί από τον τότε τεχνικό μας”