Μαύρες ζώνες πήραν αθλητές-αθλήτριες του ΣΟΑΤ

Με απόλυτη επιτυχία στις 27/6/2020 διεξήχθησαν οι Εξετάσεις Μαύρων Ζωνών Ταεκβοντό της Ελληνικής Ομοσπονδίας,υπό την αιγίδα της ΕΤΑΒΕ στην Λάρισα.

Από τον ΣΟΑΤ συμμετείχαν 30 αθλητές του, γεγονός που καταδεικνύει την μαζικότητα και δυναμική του ΣΟΑΤ.

Συγκεκριμένα  1 αθλητής εξετάστηκε για το 3ο DAN, 10 αθλητές στο 2ο και 19 αθλητές του στο 1ο Dan.
Όλοι τους ξεπερνώντας το άγχος των εξετάσεων έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και διακρίθηκαν ιδιαίτερα σύμφωνα με τα λόγια των εξεταστών. Για την ποιότητα και την άψογη τεχνική κατάρτιση τους άκουσε τα καλύτερα από τους εξεταστές ο υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης. Για όλους στον Σύλλογο είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή καθώς αυτά τα παιδιά έκλεισαν ένα κύκλο 5 ετών στο Ταεκβοντό, ενώ για το 2ο και 3ο DAN περισσότερα χρόνια. Σε όλες τις πολεμικές τέχνες η κατάκτηση Μαύρης Ζώνης είναι ο πρώτος μεγάλος στόχος, μια μεγάλη κορύφωση.

Εξετάστηκαν και κατέκτησαν:
1 DAN
1. Ντίνος Άγγελος
2. Αργύρης Ιωάννης
3. Γούλα Κέλλυ
4. Ταμπάκος Λευτέρης
5. Ταμπάκος Στέλιος
6. Λόης Βάιος
7. Παππάς Βασίλης
8. Ζιώγας Νίκος
9. Κωτούλα Εβίτα
10. Βασιλείου Θάνος
11. Κρικέλης Κωνσταντίνος
12. Τζέλη Μαρία
13 Παπίας Γιώργος
14. Μαρουσόπουλος Γιώργος
15. Χολέβας Κλεομένης
16. Ντούβλης Δημήτρης
17. Βαμπούλα Εφραιμια
18. Ψωφάκης Κωνσταντίνος
19. Γαλάνης Βαγγέλης
2 DAN
1. Ζαφειρόπουλος Αλέξανδρος
2. Νικολάου Νίκος
3. Μαγγουρίτσας Ευθύμης
4. Κώνης Γιώργος
5. Καραμάνος Δημήτρης
6. Λάζου Θέκλα
7. Αντωνίου Ελένη
8. Τότσιου Ευαγγέλια
9. Πλακοπίτα Μαρία
10. Ρητός-Τσιούλης Γιώργος

3ο DAN
Βαργιάμης Γιώργος

Με τις 19 νέες Μαύρες ζώνες ο συνολικός αριθμός τους στα 20 χρόνια του συλλόγου ανέρχεται στο εντυπωσιακό νούμερο των 294 Μαύρων Ζωνών.
Την προηγούμενη οι 30 αθλητές του ΣΟΑΤ στο Δημοτικό Κλειστό εξετάστηκαν από τον Δάσκαλο του ΣΟΑΤ Νίκο Παϊταρίδη για την Μαύρη Ζώνη Συλλόγου, τιμώντας έτσι τον Δάσκαλο τους αλλά και ο Δάσκαλος απέδωσε την τιμή και σεβασμό σε αυτούς και τις οικογένειες τους για την προσπάθεια και την επιμονή τους να ενταχθούν στο κλειστό κλαμπ Μαύρων Ζωνών του ΣΟΑΤ.
Επίσης ο ΣΟΑΤ θα πραγματοποιήσει τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών   του Συλλόγου στις 7 και 8 Οκτωβρίου ώστε όλοι οι αθλητές του να έχουν μίνιμουμ 15 προπονητικές μονάδες, που λόγω κορωνοϊού απείχαν των προπονήσεων και να εξεταστούν ταυτόχρονα και όχι ξεχωριστά.
Ακόμη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι μικροί αθλητές του   Ζάρκου. Ετσι δεν θα χαθούν οι Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνών του καλοκαιριού.

Ο Δάσκαλος και υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης όπως επίσης και οι βοηθοί προπονητής Γιώργος Βαρελάς και Εφη Δρούγκα συγχαίρουν τα παιδιά και τους γονείς τους, νοιώθουν περήφανα γι αυτά και τους εύχονται καλή πρόοδο και συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια.

Καλό Καλοκαίρι και «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»

προσπάθεια και την επιμονή τους να ενταχθούν στο κλειστό κλαμπ Μαυρων Ζωνών του ΣΟΑΤ.
Επίσης ο ΣΟΑΤ θα πραγματοποιήσει τις ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΏΝ του Συλλόγου στις 7 και 8 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ώστε όλοι οι αθλητες του να έχουν μίνιμουμ 15 προπονητικες μοναδες, που λόγω κορωνοϊού απείχαν των προπονήσεων και να εξεταστουν ταυτόχρονα και όχι ξεχωριστά.
Ακόμη θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι μικροί αθλητές του «Φαυττου» Ζαρκου.
Ετσι δεν θα χαθούν οι Εξετάσεις Έγχρωμων Ζωνων του καλοκαιριού.

Ο Δάσκαλος και υπεύθυνος του ΣΟΑΤ Νίκος Παιταρίδης όπως επίσης και οι βοηθοί προπονητής Γιώργος Βαρελάς και Εφη Δρούγκα συγχαίρουν τα παιδιά και τους γονείς τους,νοιωθουν περήφανα γι αυτά και τους εύχονται καλή πρόοδο και συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια.

Καλο Καλοκαίρι και «ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ»