Η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία είναι η Α Ε Κρύας Βρύσης (φωτό) με προπονητή τον Γιώργο Ράτζα και αρκετά νέα παιδιά. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας έχουν προγραμματιστεί και τα εξής φιλικά:
13/8 – με Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ
19/8 – με ΒΡΑΧΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
22/8 – με ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
26/8 – με Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ
29/8 – με ΔΗΜΗΤΡΑ
2/9 – με ΒΡΑΧΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ
5/9 – με ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΓΑΡΙΑΣ
Επανέρχεται ο Α Ο Πηγής στο τοπικό πρωτάθλημα μετά την περσινή μη συμμετοχή του. Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Κώστα Τσαντίλα , 27 ετών, κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Κεραυνό Ροπωτού, ενώ είχε περάσει στο παρελθόν και από τον Απόλλων Λυγαριάς, Άκη Πάτσια, 27 ετών, μεσοεπιθετικός, αφιχθείς εκ του εξωτερικού λόγω σπουδών, Θανάσης Τσίγγας, 26 ετών, μεσοεπιθετικός, ο οποίος επανέρχεται στο χωριό του ύστερα από ένα σύντομο πέρασμα στην Αναγέννηση Πετρούπολης, Χρήστος Μαυρογιάννης, 34 ετών, ο οποίος μετά από 16 χρόνια απουσίας σε Ζάκυνθο και Αθήνα, επανέρχεται να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάτω από τα “γκολ ποστ”.
Στις 17 Αυγούστου αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία του Απόλλωνα Λυγαριάς με προπονητή και πάλι τον Νίκο Κακούσιο. Συνεχίζουν στην ομάδα Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρ. Λιάκος, Αθ. Αντωνίου(αμυντικός), Νικ. Τζιορτζιώτης(αμυντικός), Φ. Λιάκος(μέσος), Χρ. Τσιώκος(μέσος), Απ. Μηλιώτης(τερματοφύλακας),, Παν. Φλωρόπουλος(μέσος), Απ. Τσαρέλας(μέσος), Αλ. Χαρατσίδης(μέσος), Νικ. Θεοδώσης(αμυντικός), Λευτ. Ντανίκας(τερματοφύλακας), Παν. Ντακούλας(μέσος), Κ. Δημόπουλος(επιθετικός), Ρομέο Ντραγκότι(επιθετικός), Στ. Τσορλιανός(μέσος), Δημ. Κοθράς(επιθετικός).
Ο περσινός γυμναστής του Α Ο Ταξιαρχών, Κώστας Παπακωνσταντίνου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας με συνεργάτη τοπν Πέτρο Αποστολόπουλο. Ο πρώτος είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ και ο δεύτερος σπουδαστής στην σχολή της πόλης μας.
Νέες ανανεώσεις στον Πορταϊκό Πύλης. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Θεοδωρούλα, Παναγιώτη Ρούσα, Γιάννη Μάστορα , Αχιλλέα Πανάγο και Βαγγέλη Μιχαήλ .
Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου θα παίξει τη νέα σεζόν για την ομάδα του Γλίνους. Έχει αγωνιστεί σε Δήμητρα και Κ17 ΑΟΤ. Αποκτήθηκαν επίσης ο τερματοφύλακας Κώστας Τεντολούρης που ήταν στον Πυργετό, επέστρεψαν οι Λεωνίδας Κοθράς και Χάρης Χρήστου.
Ο Άγιος Οικουμένιος εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Χρ. Λιάκος, Αθ. Αντωνίου(αμυντικός), Νικ. Τζιορτζιώτης(αμυντικός), Φ. Λιάκος(μέσος), Χρ. Τσιώκος(μέσος), Απ. Μηλιώτης(τερματοφύλακας),, Παν. Φλωρόπουλος(μέσος), Απ. Τσαρέλας(μέσος), Αλ. Χαρατσίδης(μέσος), Νικ. Θεοδώσης(αμυντικός), Λευτ. Ντανίκας(τερματοφύλακας), Παν. Ντακούλας(μέσος), Κ. Δημόπουλος(επιθετικός), Ρομέο Ντραγκότι(επιθετικός), Στ. Τσορλιανός(μέσος), Δημ. Κοθράς(επιθετικός).










