Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε έρευνα για την επίθεση στην αποστολή της γυναικείας των Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο και προσωπικά ο Πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης θα επιληφθούν άμεσα και θα διερευνήσουν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γυναικών μεταξύ των ομάδων ΕΡΓΟΤΕΛΗ-Τρικάλων για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής κατηγορίας στο γήπεδο «Ν. Καζαντζάκης» την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Οποιαδήποτε συμπεριφορά παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, από όπου και αν προέρχεται, είναι απαράδεκτη, καταδικαστέα και μη ανεκτή. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η πιο φιλόξενη ίσως ομάδα στην Ελλάδα και αυτή την κατάκτηση θα τη διατηρήσουμε πάση θυσία.

Οι ανακοινώσεις αντιπαλότητας δεν ωφελούν, διότι κρούουν θύρες ανοικτές, τουλάχιστον για εμάς. Ελπίζω οι αρμόδιοι της φίλης ομάδας των Τρικάλων να προβληματιστούν και εκείνοι.

Από πλευράς Τρικάλων ανακοινώθηκε ότι:

Γνωρίζουμε και σεβόμαστε την ιστορία του Εργοτέλη και χαιρόμαστε για την απόφαση της διοίκησης του ερασιτέχνη να διερευνηθούν τα συμβάντα στον Κυριακάτικο αγώνα.
Οφείλουμε δε να καταγράψουμε ότι δεν υπήρχε καμία εμπλοκή μελών του διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Εργοτέλη (που εκπροσωπεί το σύνολο των τμημάτων του συλλόγου) στον χώρο των επεισοδίων.Είμαστε σίγουροι ότι εάν παρευρίσκονταν θα μας προστάτευαν όπως έπραξε και ο κ.Κουτσάκης.
Το θέμα πλέον αποτελεί εσωτερική υπόθεση του Εργοτέλη.