Ο Παναγιώτης Φιλίππου στο all star game του μπάσκετ

Για άλλη μια χρονιά ο Παναγιώτης Φιλίππου της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Αστέρα Τρικάλων, θα εκπροσωπήσει την πόλη μας σε all star game,αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης.   Ο διεθνής παίκτης  θα συμμετέχει στον αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο με την ομάδα του Μίνωα κόντρα στον Θησέα, που θα ανοίξει το ΕΚΟ ALL STAR GAME 2020 ( Δύο Αοράκια, Σάββατο 8/2, ώρα 15.00΄) και θα μεταδοθεί  απευθείας  από την ΕΡΤ.

Ελάχιστες ημέρες μένουν για τη διεξαγωγή του EKO All Star Game 2020 και η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. δεν γινόταν να μην δώσει το παρών. Η Ομοσπονδία  είναι μεταξύ των συνδιοργανωτών της γιορτής του ελληνικού μπάσκετ και όπως συμβαίνει πάντα (από το 2007 και μετά) ανοίγει το πρόγραμμα των αγωνιστικών εκδηλώσεων. Οι παίκτες της… πιο δυνατής ομάδας θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την προσπάθεια τους μέσω της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 15:00, οι παίκτες μας θα εμφανιστούν στο κλειστό «Δύο Αοράκια» της Κρήτης, προκειμένου να δείξουν πόσο θεαματικό είναι το μπάσκετ με Αμαξίδιο.
Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α. δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Κόμπε Μπράιαντ και 13χρονης κόρης του Τζίτζι, που έχασαν τη ζωή τους μαζί με 7 ακόμη άτομα όταν συνετρίβη το ελικόπτερο τους. Η Ομοσπονδία αποφάσισε η μία ομάδα του All Star να έχει και το όνομα του θρύλου του μπάσκετ, ενώ η άλλη ομάδα θα έχει και το όνομα της 13χρονης κόρης του Κόμπε. Έτσι, οι δύο ομάδες θα ονομάζονται Μίνωας (Kobe) και Θησέας (Gigi). Παράλληλα, πριν τον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων, ενώ μετά το τζάμπολ οι ομάδες θα κάνουν παραβάσεις 24 δευτερολέπτων και 8 δευτερολέπτων προς τιμήν του Κόμπε Μπράιαντ.
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Καμουράν Οζντεμίρ, θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας Μίνωας (Kobe) με τον Θανάση Κακαβά να είναι βοηθός του. Το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από τους: Ατνάν Χαμαντί, Μιχάλη Χατζηδημητρίου, Μανώλη Χατζηκαντή, Παναγιώτη Κοντογιάννη, Παναγιώτη Διμπιτούζη, Αναγνώστη Τσίλη, Παναγιώτη Φιλίππου, Ιωάννα Χρονοπούλου, Παναγιώτη Χρυσοβέργη, Μιχάλη Λιανό, Αλέξανδρο Σέβτσοβ και Γιώργο Σκορδύλη.
Στον πάγκο της ομάδας Θησέας (Gigi) θα βρίσκεται ο Νίκος Στρατής με βοηθό του την Σούλα Ζαχαράκη. Το ρόιστερ της ομάδες αποτελείται από τους: Γιώργο Παπαδόπουλο, Ιωάννη Χαλδαίο, Γιώργο Τσαουσίδη, Μανώλη Στυλιανακάκη, Παναγιώτη Τσούμα, Χρήστο Μαρτσάκη, Δημήτρη Ντομγκιόνι, Παναγιώτη Κότσαρη, Γιώργο Μακρή, Περικλή Τσαπανίδη, Σταύρο Δίτση και Αριστείδη Κουφό.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αρτεμάκη Δόμνα, Δημητρουλάκης Μανώλης, Ξυλάς Δημήτρης, ενώ κομισάριος θα είναι η Κώτσου Ευαγγελία.