«Όαση» αναψυχής και άθλησης το πάρκο στον Αη Γιώργη-Αντικατάσταση θέλει το ταρτάν

Μετά τις απολυμάνσεις και τους ψεκασμούς που έγιναν το προηγούμενο διήμερο , το πάρκο του Αγίου Γεωργίου υποδέχθηκε και πάλι σήμερα τους δημότες .

Το πάρκο είναι πεντακάθαρο και πραγματικά αποτελεί «όαση» για αναψυχή και άθληση στην πόλη των Τρικάλων, με το πολύ πράσινο, τα γήπεδα, τα όργανα γυμναστικής , τις διαδρομές για περπάτημα και τρέξιμο. Καθημερινά εκατοντάδες Τρικαλινοί προσέρχονται για την άθλησή τους αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε ένα πάρκο που είναι πλέον ένα «στολίδι» για την πόλη μας.
Ήδη απ΄ότι είδαμε ξεκίνησαν και εργασίες για το νέο κολυμβητήριο που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη αθλητική ανάπτυξη στο πάρκο.
Μια πρόταση και μια συζήτηση έχει ξεκινήσει ανάμεσα σε δημότες-αθλούμενους για την αντικατάσταση πλέον του παλαιού ταρτάν στο μέσο του πάρκου το οποίο έχει φθαρεί αρκετά με τα χρόνια και έχει βγει τσιμέντο σε διάφορα σημεία του.
Ενώ διακρίναμε και έλλειψη από διχτάκια στις μπασκέτες του πάρκου, αλλά αυτό είναι «ευκολάκι» να γίνει από την δημοτική αρχή και ελπίζεται ότι θα συμβεί. Κατά τα άλλα, οι Τρικαλινοί έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν για χρήση στον ελεύθερο χρόνο τους ένα από τα καλύτερα πάρκα για την βόλτα και την άσκησή τους.