Ο σωστός χειρισμός με τις συμφωνίες και ο «τελικός» του ΑΟΤ

Η ανεπανόρθωτη ίσως ζημιά που πήγε να συμβεί στην ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα με τις παλιές οφειλές σε ποδοσφαιριστές και μάλιστα προ 15 ετών και το γεγονός ότι η τωρινή ΠΑΕ θα έπρεπε να διευθετήσει το ζήτημα για να μην υποστεί κυρώσεις με έναν σωστό χειρισμό και κίνηση του προέδρου (να λέμε και τα καλά ) και όχι να πάει να συρθεί σε δικαστήρια με τους πρώην παίκτες που διεκδίκησαν χρήματα όταν αυτοί έπαιζαν στην ομάδα και είχε άλλη διοίκηση , έκλεισε θετικά για τον σύλλογο της πόλης μας.

Δεν πήγε σε ακραίες λύσεις και σκέψεις που θα είχαν αρνητικά αποτελέσματα, χάσιμο χρόνου και αρκετών πρόσθετων χρημάτων αλλά  και για την ίδια την ομάδα (εννοείται ότι πρόκειται για μια εντελώς άδικη κατάσταση για έναν άνθρωπο που ηγείται μιας ομάδας, μιας ΠΑΕ,  να καλείται να πληρώσει φέσια παρελθόντων ετών τα οποία δημιούργησαν άλλοι διοικούντες ) με την απειλή αφαίρεσης βαθμών , αλλά σκεπτόμενος με τους κανόνες της αγοράς , προχώρησε σε κατ΄ ιδίαν συμφωνίες με τους πρώην πλέον αυτούς ποδοσφαιριστές (πάνω από 10 τον αριθμό)   και διατήρησε την ομάδα και την ΠΑΕ καθαρή  πλέον από παλιά χρέη σε παίκτες. Φυσικά για να το κάνει αυτό ,το ήθελε και το έκανε και δεν σύρθηκε στα δικαστήρια και αντιμετώπισε ένα σοβαρότατο θέμα που υποθήκευε το μέλλον της ομάδας , αποτελεσματικά , επιχειρηματικά και πολύ γρήγορα.

Και πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί όπου ο ΑΟ Τρίκαλα παίζει την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα 2 ( με δεδομένο ότι θα ισχύσει η προκήρυξη που λέει να πέσουν δύο ομάδες την ώρα που είναι στα σκαριά και αναδιάρθρωση αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο) το Σάββατο 15/5 στο στάδιο με αντίπαλο την Δόξα Δράμας. Είναι ένας «τελικός» παραμονής όπου τα Τρίκαλα με νίκη εξασφαλίζουν την συμμετοχή τους και τη νέα περίοδο ότι και να συμβεί την τελευταία αγωνιστική ή με τυχόν αναδιαρθρώσεις στις κατηγορίες. Σε άλλο αποτέλεσμα θα θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική και συνδυασμό αποτελεσμάτων στα άλλα ματς. Δεν ήταν καλή η αγωνιστική σεζόν για τon AOT, ας περιμένουμε την θετική έκβαση το Σάββατο και μετά οι ιθύνοντες θα χρειαστεί να αλλάξουν πράγματα σε πρόσωπα και καταστάσεις για να παρουσιαστεί η ομάδα με ένα καλό, θετικό πρόσωπο τη νέα σεζόν.