Ποιοι συνεχίζουν στα Τρίκαλα BC;

    Σιγά σιγά και μετά το τέλος του πρωταθλήματος που βρήκε τα Τρίκαλα και πάλι στην Α1, οι της διοίκησης θα ξεκινήσουν τον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Σίγουρα το ρόστερ θα είναι άλλο και σίγουρα o προϋπολογισμός δεν θα αλλάξει όσο αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Άρα η ομάδα στα οικονομικά θα πάει όπως και φέτος όπου τα κατάφερε μια χαρά και αν δεν είχε και τα παλιά…γραμμάτια θα τα πήγαινε ακόμη καλύτερα και πιο άνετα.
    Στο θέμα του προπονητή όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι ο Φλεβαράκης με το ίδιο τιμ ή κάποιες προσθαφαιρέσεις ίσως.
    Στο θέμα παικτών , είναι πάρα πολύ δύσκολο να μείνει ο Έβανς ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά και ομάδες ενδαφέρονται γι΄ αυτόν άρα πρέπει βρεθεί ο αντι Έβανς.
    Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα γίνει μια προσπάθεια να συνεχίσει ο Γιούϊν. Αν δεχθεί ο Αμερικανός όλα καλά αν όχι και εδώ η ομάδα θα πάει να βρει έναν ισάξιο αντικαταστάτη. Από τα υπόλοιπα παιδιά , ο Ματαλών όπως δήλωσε και ο ίδιος θέλει να συνεχίσει, ο Περούνισιτς δεν έχει λόγο να φύγει και μάλλον θα είναι και πάλι στα Τρίκαλα και ο Δεληγιάννης επίσης βαδίζει στο ίδιο μήκος κύματος. Όλα αυτά βέβαια φιλολογικά και με βάση  το πως διαφαίνεται η κατάσταση.Και ο Πάνος έχει πάρα πολλές πιθανότητες να είναι ξανά στα Τρίκαλα καθώς είχε καλή παρουσία στο διάστημα που έπαιξε για την ομάδα.Αλλά και ο Γιαννακίδης δεν θα έχει λόγο εκτός αν θέλει να αλλάξει ο ίδιος ομάδα. Το ρόστερ βέβαια το προγραμματίζει και το αποφασίζει ο κόουτς με τη διοίκηση εμείς απλά κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση…