Πολύ καλή εμφάνιση του ΑΠΣ Τρίκαλα στο Πανελλήνιο Ελληνορωμαϊκής U20

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 16/10/2022 στις Σέρρες το πανελλήνιο πρωτάθλημα U20 εφήβων 2022, με τη συμμετοχή και του συλλόγου μας με τους παρακάτω αθλητές:

 

  1. ΛΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
  2. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
  3. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  4. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

Έπειτα από καλή εμφάνιση ο  ΣΤΕΦΑΝΟΣ  ΛΩΛΗΣ κατέκτησε την τέταρτη θέση στα 67 kgr.

Επίσης, μετά από εξαιρετική παρουσία, στα 72 kgr ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

κατέκτησε την 5η θέση.

Την 7η  και 8η θέση αντίστοιχα  κατέλαβαν στα 97Kgr οι  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ και ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις αθλητές αγωνίστηκαν σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.

Ένας σύλλογος όπου οι προπονητές του δίνουν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε οι μαθητές του να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι, διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερη από τη νίκη.

Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι ο αθλητής και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τον Στέφανο, τον Οδυσσέα, τον Δημήτρη, και τον Γιώργο, για τη συμμετοχή, την προσπάθειά τους αλλά και το εξαιρετικό τους ήθος.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας