Σχολικό πρωτάθλημα σκακιού

Στα πλαίσια των προσπαθειών για την προώθηση και την ανάδειξη του σκακιού στον νομό Τρικάλων, η ΣΚΑ.ΚΙ., υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, διοργανώνει το 3ο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα Σκακιού 2014, με μαθητικές συμμετοχές όλων των τάξεων, της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας, την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στο χώρο του 4ου  Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης». Σύμφωνα με την εμπειρία προηγουμένων ετών αναμένεται να συμμετάσχουν στους σχολικούς αυτούς αγώνες περισσότεροι από 150 μαθητές όλων των σχολείων του νομού μας.

Το σχολικό πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί σε 5 γύρους, με χρόνο σκέψης 15’ για κάθε παίκτη και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Η έναρξη του 1ου γύρου είναι προγραμματισμένη στις 10.45π.μ. Παρακαλούνται όμως, όσοι μαθητές-τριες θέλουν να συμμετάσχουν, να προσέλθουν στον χώρο του 4ου  ΓΕΛ  (Ζινοδότου 4) το αργότερο μέχρι τις      10.00 π.μ. την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην γραμματεία του σχολικού πρωταθλήματος σκάκι, ώστε οι αγώνες να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στις διευθύνσεις των σχολείων ,ή στο τηλ 6980397777 τις πρωινές ώρες, ή με e-mail στο xrimatoz@otenet.gr
Καλούμε όλους τους μαθητές που θέλουν να γνωρίσουν το όμορφο αυτό πνευματικό παιχνίδι-άθλημα, να δώσουν το παρών στους αγώνες , να παίξουν με τους συμμαθητές τους και να απολαύσουν τις παρτίδες τους χωρίς το άγχος της νίκης.